Με δεσμευμένο τραπεζικό λογαριασμό 6 στους 10 οφειλέτεςΜε δεσμευμένο τραπεζικό λογαριασμό βρέθηκαν στο τέλος του 2017 οι 6 στους 10 οφειλέτες του δημοσίου με χρέη άνω των 500 ευρώ. Το 2017 έκλεισε με τον συνολικό αριθμό των οφειλετών να διαμορφώνεται στα 4,068 εκατομμύρια άτομα.


Από αυτούς, τα 1,744 εκατομμύρια έχουν χρέη άνω των 500 ευρώ και ως εκ τούτου εις βάρος τους μπορούν να ληφθούν αναγκαστικά μέτρα.Η «επίδοση» του Δεκεμβρίου από την πλευρά των ελεγκτών ήταν η... καλύτερη όλων των εποχών.


Οι φορολογούμενοι με δεσμευμένους τραπεζικούς λογαριασμούς έφτασαν στα 1,05 εκατομμύρια ενώ μόνο μέσα στον Δεκέμβριο, προστέθηκαν επιπλέον 15.000 άτομα. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο τέλος του 2015, οι οφειλέτες με δεσμευμένους τραπεζικούς λογαριασμούς ήταν 695.074 κάτι που σημαίνει ότι σε δύο χρόνια έχουν έρθει αντιμέτωποι με τα αναγκαστικά μέτρα της εφορίας μισό εκατομμύριο πολίτες.


Τα συσσωρευμένα χρέη στο τέλος του 2017, ανήλθαν στα 101,847 δις. ευρώ καθώς μόνο μέσα στον Δεκέμβριο προστέθηκαν ληξιπρόθεσμες οφειλές της τάξεως των 1,3 δις. ευρώ.

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.