Εκπαιδευτική δράση Διεύθυνσης Δασών Πιερίας: Επίσκεψη στο δημοτικό σχολείο Καλλιθέας

 
 
Στα πλαίσια των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων – ευαισθητοποίησης των μαθητών για το περιβάλλον, τα δάση, τα οφέλη τους και τη σημασία της αειφορικής διαχείρισής τους, υπάρχει απρόσμενη εκδήλωση ενδιαφέροντος από δεκάδες σχολικές μονάδες της Πιερίας. Για την βέλτιστη επίτευξη του στόχου αυτού, οι παρακάτω υπάλληλοι της Δ/νσης Δασών:

α) Μπατσαρά Άννα, Δασοπόνος – Παιδαγωγός
β) Κοσμίδου Δέσποινα, Δασολόγος – Περιβαλλοντολόγος και
γ) Γραμματικόπουλος Ιωάννης, Δασοφύλακας
εργάσθηκαν ομαδικά και ετοίμασαν πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό για το οποίο μάλιστα ζήτησαν και τους χορηγήθηκε έγκριση από το Υπουργείο Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων.Στις 12 Φεβρουαρίου 2018 πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο δημοτικό σχολείο Καλλιθέας. Το ενδιαφέρον των παιδιών, οι έξυπνες ερωτήσεις τους, τα γέλια τους και το ιδιαίτερα θερμό κλίμα που επικράτησε μέσα στην τάξη ήταν η μεγαλύτερη επιβράβευση στην προσπάθεια των μελών της εκπαιδευτικής ομάδας της Δ/νσης Πιερίας.


 

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.