Νερό διπλής έλικας: ακόμη μια αχρείαστη ξενόφερτη «μόδα»Η «ομορφιά» της ψευδοεπιστήμης είναι πως πολλές φορές μιμείται τη πραγματική επιστήμη, ειδικά όταν χρησιμοποιεί δυσνόητη ορολογία που για τον μέσο αναγνώστη, φαντάζει αρκετά πειστική. Η ανωτέρω παραδοχή, ταιριάζει απόλυτα σε μια ακόμη ξενόφερτη μόδα με το υπερφίαλο, αλλά άνευ ουσίας όνομα: νερό διπλής έλικας.

Σύμφωνα με τους υποστηρικτές, η φύση του νερού είναι η δημιουργία διπόλου με θετική και αρνητική περιοχή και 8 από αυτά τα δίπολα στοιβάζονται σε μια συντονισμένη δομή. Αυτός ο εύρωστος κρύσταλλος του νερού μπορεί να συμπεριφέρεται σαν ένα ηλεκτρικό buffer, να συνδέεται με τα ιόντα που είναι αρκετά μακριά, ώστε να τα χωρίζει και να επιτρέπει την αλληλεπίδραση των πιο σταθερών συστάδων νερού. Τα κύτταρα επαναφέρονται σε ομοιόσταση και λειτουργούν σωστά και υγιεινά και οι εξωτερικοί ηλεκτρικοί παράγοντες (υπερβολικά ιόντα ή ελεύθερες ρίζες) εξουδετερώνονται από αυτή τη δομή του νερού. Τα σταθερά συσσωματώματα νερού χρησιμεύουν ως αλεξικέραυνο για αυτές τις χημικές και τοξικές ουσίες, εκτρέποντάς τις από την παρεμβολή στις φυσιολογικές διαδικασίες του σώματος και επιτρέποντας στο σώμα να επιδιορθωθεί.

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.