Το κόλπο Στουρνάρα με τη ΔΕΗ για τη βίλα στη Σύρο
Αναδημοσίευση από 28 Νοεμβρίου 2017


Ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος και η σύζυγός του, από το 2007 έως και σήμερα δηλώνει στη ΔΕΗ μόλις 372 τετραγωνικά μέτρα για τη βίλα που διαθέτουν στη Σύρο.


Δηλαδή σε τίποτε δεν είναι τυπικός και νόμιμος όπως προφασίζεται. Ενώ τα κτίσματα στη βίλα του καταλαμβάνουν 520 τετραγωνικά μέτρα, δηλώνει 150 λιγότερα. Με τον τρόπο αυτό κλέβει από το ελληνικό δημόσιο χρήματα που σχετίζονται με επιβαρύνσεις αναλογικές των τετραγωνικών του.
Η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος της βίλας Στουρνάρα είναι στο όνομα της συζύγου του Σταυρούλας Νικολοπούλου και έχει αριθμό 550520264*** και διεύθυνση: Τρία Λαγγόνια 841 00, Ποσειδωνία Σύρος.


Τα τετραγωνικά που δηλώνονται είναι 372 και φυσικά πληρώνονται δημοτικά τέλη, δημοτικοί φόροι και τέλος ακίνητης περιουσίας (ΤΑΠ) που αντιστοιχούν σε αυτά τα τετραγωνικά και όχι στα 520, τα οποία έχουν δηλωθεί κατά τον κ. Στουρνάρα.


Η ΔΕΗ δηλαδή με τον αδιάψευστο λογαριασμό αλλάζει τα φώτα στον Γ. Στουρνάρα και την επιχειρηματολογία του, φωτίζοντας το μεγάλο ψέμα.
Ο πρώην υπουργός Οικονομικών της χώρας και νυν κεντρικός τραπεζίτης «κλέβει» το δημόσιο με ψεύτικη δήλωση την ώρα που μιλάει για τη διάσωση της οικονομίας. Και απ’ ό,τι φαίνεται το κάνει χρόνια.
Πηγή: cyclades24.gr

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.