Εσπερινό ΕΠΑ.Λ. Κατερίνης: Εκπαιδευτική επίσκεψη στα Ελληνικά Πετρέλαια
Μαθητές από το Εσπερινό ΕΠΑ.Λ. Κατερίνης της ειδικότητας Οικονομίας και Διοίκησης, αλλά και άλλων τμημάτων που έδειξαν ενδιαφέρον, επισκέφθηκαν την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2018, κατά την διάρκεια εκπαιδευτικής επισκέψεως, τις εγκαταστάσεις του ομίλου Ελληνικά Πετρέλαια.
Τα...

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ιδρύθηκαν το 1998 και αποτελούν έναν από τους κορυφαίους Ομίλους στον τομέα της ενέργειας στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, με δραστηριότητες σε 6 χώρες.
Η ξενάγηση ξεκίνησε με μια αναλυτική παρουσίαση του ομίλου, από το προσωπικό της εταιρείας, μέσα από την οποία διαπιστώσαμε την πρότυπη λειτουργία του, την σημασία και την επιμονή στα θέματα ασφαλείας, τον σεβασμό προς το περιβάλλον και τις αξίες με τις οποίες αντιμετωπίζουν το εργατικό δυναμικό.

Ακολούθησε μια μικρή περιήγηση στις πραγματικά εντυπωσιακές εγκαταστάσεις του ομίλου.


Η μέρα μας έκλεισε ευχάριστα, καθώς ακολούθησε διάλειμμα για φαγητό και διασκέδαση στο Mediterranean Cosmos, πριν την επιστροφή στην έδρα μας.
Εσπερινό ΕΠΑ.Λ. Κατερίνης


Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.