Ανακοίνωση Νομαρχιακού Συντονιστικού Κινήματος Αλλαγής Πιερίας
Την Δευτέρα τα απόγευμα συνεδρίασε για πρώτη φορά το προσωρινό Νομαρχιακό Συντονιστικό του Κινήματος Αλλαγής του Νομού Πιερίας, εν όψει του Ιδρυτικού του Συνεδρίου που έχει εξαγγελθεί για τις 16-18 Μαρτίου, και με σκοπό τον προγραμματισμό των προσυνεδριακών δράσεων στον χώρο ευθύνης του.


Σύμφωνα με...


την απόφαση της από 14/1/2018 της Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου και του Πολιτικού Συμβουλίου, το όργανο είναι εννεαμελές και αποτελείται από εκπροσώπους των κομμάτων / κινήσεων που συναπαρτίζουν τον υπό ίδρυση φορέα, καθώς και από μέλη που έχουν επιλεγεί, με την εξής τελική σύνθεση:


ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΖΙΟΥΒΑΡΑΣ – ΠΑΣΟΚ


ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΝΔΗΛΑΡΗΣ – ΠΟΤΑΜΙ

ΛΑΖΑΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ – ΚΙΔΗΣΟ

ΤΑΣΟΣ ΑΛΜΠΑΝΗΣ – ΔΗΜΑΡ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΥΡΟΕΙΔΗΣ – ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΩΝ, και οι

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΙΤΙΞΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΝΤΑΜΠΩΣΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΙΟΝΙΔΗΣ και

ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΕΦΟΠΟΥΛΟΣΣτην σύσκεψη αποφασίστηκαν επισκέψεις σε κλασσικούς θεσμικούς και παραγωγικούς φορείς του Νομού, εξειδικευμένες δράσεις (Όλυμπος, κ.α.), καθώς και η κεντρική πολιτική εκδήλωση στην Κατερίνη όπου θα συζητηθούν τα εισηγητικά κείμενα του συνεδρίου.


Μετά την εκλογική διαδικασία ανάδειξης επικεφαλής από την βάση που αγκαλιάστηκε από χιλιάδες μέλη και φίλους της παράταξης μας, προχωράμε στην πολιτική και οργανωτική συγκρότηση του πολιτικού μας χώρου μέσα από το συνέδριο ίδρυσης του νέου φορέα, και διεκδικούμε ρόλο πρωταγωνιστή για τις πολιτικές εξελίξεις προσβλέποντας στο να αποτελέσουμε χρήσιμη δύναμη και στήριγμα για τον λαό και την Πατρίδα.


Για το προσωρινό συντονιστικό του Κινήματος Αλλαγής Πιερίας
Χρήστος Τζιουβάρας

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.