Ξεκίνησαν οι ανοιχτοί διάλογοι που εξήγγειλε η Δημοτική Παράταξη «Αλήθεια» του Δήμου Δίου – Ολύμπου - ΦΩΤΟ

Πραγματοποιήθηκαν ήδη στα Δημοτικά Διαμερίσματα Κονταριώτισσας (στις 28-1ου) και Αγίου Σπυρίδωνα (11-2ου). Υπήρξε μεγάλη συμμετοχή των δημοτών, έγινε ουσιαστικός διάλογος και ανταλλάχθηκαν απόψεις με τους παρευρισκόμενους.
Μετά τη...


σύντομη ενημέρωση από τους εκπροσώπους της παράταξης, δόθηκε ο λόγος και η δυνατότητα στους δημότες να καταθέσουν τους προβληματισμούς, τις ανησυχίες και τις προτάσεις τους.


Συνεχίζοντας την πορεία προς τους δημότες μας, δηλώνουμε πως θα περάσουμε από όλα τα Δημοτικά Διαμερίσματα του Δήμου μας για να ενημερώσουμε αλλά και για να ενημερωθούμε.
Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό.


Για τη Δημοτική Παράταξη «Αλήθεια»
Κώστας Δημητριάδης


Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.