Η συγγραφέας Ε.Τζήκα στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας
Οι εκπαιδευόμενοι/ες και εκπαιδευτές/τριες του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας (ΣΔΕ) συναντήθηκαν (13/02) με τη συγγραφέα και φιλόλογο Ελένη Τζήκα σε ένα απολαυστικό απόγευμα με ενδιαφέρουσα και εποικοδομητική συζήτηση γύρω από την παραδοσιακή ποίηση αλλά και ανάγνωση αποσπασμάτων από τα έργα της «Έρωτας σε Απόσπαση», «Σσσ… μας ακούει ο κόσμος» και από τις νέες δημιουργίες της.


Η εκδήλωσε ζωντάνεψε ωραίες, ανεξίτηλες αναμνήσεις, ανοίγοντας ένα παράθυρο σε ένα κόσμο διαφορετικό, παλαιότερο και «διαχρονικό» συνάμα, μιας και τα ήθη και έθιμά μας διαφοροποιούνται και εμπλουτίζονται ανά γενεές.


Η συγγραφέας άγγιξε το συναίσθημα, μάγεψε με την ενσυναίσθησή της και αφύπνισε την κριτική σκέψη και προβληματισμό με την εκφορά κυρίως δε με την ουσία των αφηγήσεών της. Οι εκπαιδευόμενοι/ες εξέφρασαν την ευχαρίστηση και τον ενθουσιασμό τους, εξασφαλίζοντας από την κ.Τζήκα την υπόσχεσή της για μια επόμενη συνάντηση.

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.