Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Δυσάρεστες Εξελίξεις. Δυστυχώς Κανείς δεν Ξέρει αν ο Κωνσταντίνος θα…

Τα νέα σίγουρα είναι ευχάριστα αφού ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης είναι ζωή και δεν διατρέχει πια κίνδυνο.

Οι αγαπημένοι του άνθρωποι βρίσκονται κοντά του, δεν βρίσκεται σε καταστολή και αρχίζει να αντιλαμβάνεται κάποια πρόσωπα. Όλα αυτά όμως με αργούς ρυθμούς και χωρίς να έχουν οι γιατροί ξεκάθαρη εικόνα για το τι πραγματικά αντιλαμβάνεται και σε ποιο΄ μέγεθος. Τα τραύματα στο κεφάλι ήταν σοβαρά όμως ο ίδιος γνωρίζει την κατάστασή του.

Που βρίσκεται και γιατί. Η φαρμακευτική αγωγή μειώνεται συνεχώς ενώ από μέρα σε μέρα θα πάει σε κανονικό δωμάτιο και θα φύγει από την εντατική. Αυτό τώρα που έχει μεγάλη σημασία για το ιατρικό team που τον παρακολουθεί, είναι το πώς θα αντιδράσει το σώμα του, σε διάφορα τεστ που θα του κάνουν.


Είναι πολύ σημαντικό για να δούν αν ο Αγγελίδης νιώθει τα άκρα του. Οι επόμενες μέρες θα είναι δύσκολες και απαιτούν πολύ υπομονή τόσο από τον ίδιο όσο και από την γυναίκα του. Και σας το είχα γράψει από την αρχή. Αυτό είναι το κομμάτι που κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει. Σίγουρα ο οργανισμός του που είναι δυνατός δίνει αισιοδοξία στους γιατρούς όμως κανείς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει αν ο Αγγελίδης θα σταθεί και πάλι στα πόδια του όπως πριν. Ωστόσο όλοι ελπίζουν για το καλύτερο.

Τις επόμενες μέρες οι γιατροί θα είναι σε θέση να γνωρίζουν κατά πόσο η κατάστασή του διορθώνεται με φυσιοθεραπείες η είναι μόνιμη… ας ελπίσουμε το καλύτερο

ΠΗΓΗ: blogs.gossip-tv.gr/nassos

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.