ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ Η ΤΟΥΡΚΙΑ;

Συγκλονιστικές πληροφορίες μας έστειλε ο Εμμανουήλ (Μανώλης) Αθανασίου Χατζησάββας, πρώην Πράκτορας της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (Ε.Υ.Π.) και καλείται η ελληνική κυβέρνηση να αναζητήσει εάν αυτές είναι αληθείς!

Διότι, πράγματι αν είναι αληθείς, τότε ναι είναι συγκλονιστικές!
Οι πληροφορίες…

Στρατιωτική Μονάδα του Τουρκικού Μηχανικού από το πρωί της 13ης Φεβρουαρίου 2018 έχουν ξεκινήσει χωματουργικές εργασίες στην βραχονησίδα Çavuş που βρίσκεται μεταξύ της Καλόλιμνου (νησίδα των Δωδεκανήσων βορειοανατολικά της Καλύμνου), στο μέσον περίπου της απόστασης με τις μικρασιατικές ακτές, την χερσόνησο της Αλικαρνασσού (Bodrum) και μόλις 2.75 νμ από τα Ίμια!

Κατά τις πληροφορίες, οι κατεπείγουσες χωματουργικές εργασίες στην βραχονησίδα Çavuş είναι για την προετοιμασία κατασκευής οχυρωματικού έργου, παρατηρητηρίου, προωθημένου φυλακίου που θα στεγάσει μονάδα των ειδικών δυνάμεων, μετά την προχθεσινή ένταση στην θαλάσσια περιοχή των Ιμίων.Η δραστηριότητα έγινε γνωστή χθες, μετά την επιβίβαση ερπυστριοφόρου σκαφτικού μηχανήματος, δομικά υλικά, ΗΖ Diesel, δεξαμενές νερού και καυσίμου, σε μικρό αποβατικό σκάφος LC και με την πλατφόρμα ÇESMELI2 από την παραλία του χωριού Gümüşlük του Bondrum!

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Επικεφαλής Στρατηγικού Σχεδιασμού

της “Ελλήνων Πολιτείας”


egerssi@otenet.gr

www.egerssi.gr


ΠΗΓΗ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.