Η γλυκιά επανασύνδεση δύο ερωτευμένων κύκνων που χωρίστηκαν για εβδομάδες


Δύο ερωτευμένοι κύκνοι έπρεπε να χωριστούν για λίγες εβδομάδες. Η αντίδρασή τους όταν επανασυνδέθηκαν συγκινεί...


Πριν τρεις εβδομάδες, ένας θηλυκός κύκνος αρρώστησε με αποτέλεσμα να έπρεπε να απομακρυνθεί από τη λίμνη και τους υπόλοιπους κύκνους για να λάβει ιατρική θεραπεία.

Όταν έγινε καλά, ήρθε η στιγμή να μεταφερθεί και πάλι στη λίμνη και να επανασυνδεθεί με το ταίρι της. Έναν αρσενικό κύκνο που περίμενε πώς και πώς την επιστροφή του θηλυκού. Μόλις οι δύο κύκνοι ξαναέσμιξαν, το θέαμα ήταν άκρως συγκινητικό.

Οι δύο κύκνοι αρχίζουν και τρίβουν τον λαιμό τους, ακουμπούν τα ράμφη τους και εκτελούν ένα είδος «χορού» που αποδεικνύει για άλλη μία φορά ότι τα ζώα έχουν συναισθήματα…

Οι κύκνοι ζευγαρώνουν με έναν σύντροφο ισόβια. Τα μικρά γεννιούνται με κοντό λαιμό και χνουδωτά, αν και είναι ικανά να πετούν και να κολυμπούν μόλις μερικές ώρες αφού εκκολαφθούν. Οι γονείς τα φροντίζουν προσεκτικά για πολλούς μήνες, ενώ σε ορισμένα είδη η μητέρα τα μεταφέρει στην πλάτη της. Τα νεαρά, ανώριμα άτομα φέρουν γκρι ή καφέ στικτό φτέρωμα για 2 ή και περισσότερα χρόνια.

Δείτε το βίντεο:
Πηγή βίντεο: Animalkind Stories

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.