Ετήσιος Χορός Ένωσης Ποντίων Πιερίας
Σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας τον ετήσιο χορό μας, που θα γίνει τo Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 21.00΄, στο κέντρο ¨ΠΙΕΡΙΔΑ PALACE¨.Στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα οι: Γιώργος Ιωαννίδης (Τραγούδι), Κώστας Παπουτσίδης (Λύρα), Μάκης Λολοσίδης (Κεμανέ), Μελίνα Παραστατίδου (Τραγούδι), Κώστας Σωπιάδης (Λύρα-Τραγούδι), Γιάννης Αθανασιάδης (Λύρα-Τραγούδι).

Συνοδεύουν: Νίκος Σιδηρόπουλος (Στεριανό λαούτο), Ηλίας Ρακόπουλος (Αρμόνιο), Φάνης Μεγαλόπουλος (Νταούλι), Σίμος Συμεωνίδης (νταούλι).

Τα χορευτικά τμήματα της Ένωσης Ποντίων Πιερίας θα παρουσιάσουν ένα πλούσιο παραδοσιακό πρόγραμμα. Τιμή πρόσκλησης, με μενού, 12 ευρώ.Σας περιμένουμε!!!Το Δ.Σ

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.