Αυτό είναι το «καταραμένο» νησί που ζει το πιο δηλητηριώδες φίδι του κόσμου [photo]

Το δάγκωμά του λιώνει την ανθρώπινη σάρκα!

Σε ένα νησί, μόλις 32 χιλιόμετρα από τις ακτές του Σάο Πάολο της Βραζιλίας, βρίσκεται το νησί που δεν κατοικείται από ανθρώπους αλλά από τα πλέον δηλητηριώδη και φονικά φίδια του κόσμου.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η «χρυσή οχιά» που μπορεί να επιτεθεί σε πουλιά την ώρα που πετούν ενώ σε περίπτωση που επιτεθεί σε άνθρωπο, το δηλητήριό της θα μπορούσε να λιώσει τη σάρκα του.


Σε αυτό το μήκος κύματος οι Αρχές έχουν απαγορεύσει στους πολίτες να το επισκέπτονται αφού το νησί κρίνεται εξαιρετικά επικίνδυνο. Οι μόνοι επισκέπτες αυτής της μικρής κουκίδας γης είναι ειδικοί επιστήμονες που έχουν σκοπό να κάνουν πειράματα ή το Πολεμικό Ναυτικό για να ελέγξει έναν φάρο που βρίσκεται εκεί.Οι ειδικοί εκτιμούν πως το φοβερό αυτό νησί ήταν κομμάτι της στεριάς και δημιουργήθηκε έπειτα από την άνοδο της στάθμης της θάλασσας και την παράλληλη αποκόλλησή του. Ο μόνος τρόπος για να τραφούν τα φίδια του νησιού ήταν τα πουλιά που περνούσαν από πάνω.

Όμως, το δηλητήριό τους δεν ήταν τόσο ισχυρό και τα πουλιά ξέφευγαν από το νησί και πέθαιναν λίγες ημέρες αργότερα. Έτσι, τα συγκεκριμένα κατάφεραν να εξελίξουν το δηλητήριό τους ώστε τα θύματά τους να πεθαίνουν ακαριαία.

Συνεπώς, μετεξελίχθηκαν σε φοβερούς κυνηγούς αφού εκτός του ότι μπορούν να πιάσουν κυριολεκτικά πουλιά στον αέρα, το δηλητήριό τους είναι πέντε φορές πιο ισχυρό εν συγκρίσει με των υπόλοιπων φιδιών. Όπως γίνεται εύκολα κατανοητό, δεν είναι υπερβολή το γεγονός πως μπορεί να «λιώσει» το ανθρώπινο δέρμα.
Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.