Παράρτημα Πιερίας της Παναθηναϊκής Πανελλαδικής Οργάνωσης Γυναικών «οι Ολυμπιάδες»: Πρόσκληση για σήμερα Σάββατο 10 Μαρτίου

Το Παράρτημα Πιερίας της Παναθηναϊκής Πανελλαδικής Οργάνωσης Γυναικών «οι Ολυμπιάδες», με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για τα Δικαιώματα των Γυναικών, διοργανώνει εκδήλωση το: Σάββατο 10 Μαρτίου και ώρα 20:00 στο Sofrano, Αγίου Νικολάου 1 στην Παραλία Κατερίνης (δίπλα στην Αγία Φωτεινή)
Όλοι...


μαζί, γυναίκες και άνδρες, ενδυναμώνουμε και στηρίζουμε τις γυναίκες, το μισό της γης! Γιατί η πρόοδος των γυναικών είναι και πρόοδος της κοινωνίας!

Η εκδήλωση αυτή έχει κοινωνικό χαρακτήρα και στηρίζει συμπολίτισσες μας που δίνουν τον προσωπικό σκληρό αγώνα τους με την επάρατη νόσο!

Σας περιμένουμε.


Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.