Προσφορά αγάπης από την μαθητική κοινότητα του 4ου Γυμνασίου Κατερίνης προς "Το Χαμόγελο του Παιδιού”
Η εκπαιδευτική και μαθητική κοινότητα του 4ου Γυμνασίου Κατερίνης μέσα από πρωτοβουλίες αγάπης και πράξεις προσφοράς πολλαπλασιάζει τις όμορφες στιγμές, χαρίζοντας σε όλους μας αισιοδοξία.
Σε μια υπέροχη κίνηση προχωρήσαμε καθηγητές και μαθητές του Γυμνασίου μας. Συγκεντρώσαμε τρόφιμα και είδη ανάγκης τα οποία στη συνέχεια χαρίσαμε...


στον Εθελοντικό Οργανισμό για τα παιδιά “Το Χαμόγελο του Παιδιού” στη Θεσσαλονίκη.
Η φιλανθρωπία και η αλληλεγγύη , είτε σε καιρούς κρίσης, είτε σε καιρούς ευημερίας παραμένει έμπρακτη έκφραση και γλυκός καρπός πραγματικής αγάπης, παντελώς ανιδιοτελούς.


Η ενεργή συμμετοχή όλων μας είναι απαραίτητη για να υπάρχει συνέχεια. Όσο περισσότεροι είμαστε "στο δρόμο" αυτό,
τόσο πιο ξεκούραστα επιτελούμε το τεράστιο έργο της αλληλεγγύης. Η πρωτοβουλία αυτή καθώς και η προσφορά σε όσους έχουν ανάγκη, μας δίνει το κουράγιο να προχωρήσουμε την κοινή αυτή προσπάθεια, που ελπίζουμε να βρει ακόμη περισσότερους μιμητές.
Ευχή όλων μας, η συνέχιση της ενίσχυσης του θεσμού της δωρεάς κυρίως στις μέρες μας, που κάποια παιδιά την έχουν περισσότερο ανάγκη από κάθε άλλη φορά.
Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε τον κο Βελκόπουλο Παναγιώτη Υποδιευθυντή του 4ου Γυμνασίου,την κα Ζαχαριάδου Αιμιλία Θεολόγο του σχολείου μας, για την προτροπή, την εμψύχωση, το δυναμισμό που μας εμφύσησαν καθώς και την συμπαράστασή τους, προκειμένου να ανταπεξέλθουμε και να ευοδώσει καρπούς αυτή η δράση.
Θερμές ευχαριστίες εκφράζουμε στους καθηγητές μας, στους συμμαθητές μας αλλά και σε όλους όσους βοήθησαν και στάθηκαν συμπαραστάτες και αρωγοί στην προσπάθειά μας!
Ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλουμε και στους εργαζόμενους στο Κ.Τ.Ε.Λ Κατερίνης για τη βοήθεια τους, όσον αφορά στην αποστολή των ειδών που συγκεντρώθηκαν.


Εκ μέρους της μαθητικής κοινότητας του 4ου Γυμνασίου

Ο Πρόεδρος του 15μελους συμβουλίου: Πετρόπουλος Χρήστος
Η Αντιπρόεδρος: Μπράτσιου Αλεξάνδρα
Ο Γραμματέας: Κατσίμπουρας Δημήτριος.


Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.