ΚΛΕΙΣΤΕ τα ΣΥΝΟΡΑ & κάντε ΕΜΠΑΡΓΚΟ στους πολεμοχαρείς της ΤΟΥΡΚΙΑΣ!

Μόνο το κλείσμο των συνόρων με την Τουρκία και αποτροπή των εισαγωγών από το καθεστωτικό κράτος του Ταγίπ Ερντογάν θα αποτελούσε το μεγαλύτερο οικονομικό πλήγμα που θα καταφέρει η χώρα μας απέναντι στα «γεράκια» της Άγκυρας. Η γειτονική «δημοκρατία» των διώξεων και των πολιτικών δολοφονιών -πέρα από την παράνομη προφυλάκιση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών- δείχνει ξεκάθαρα τα τελευταία χρόνια ότι συντάσσεται με την πλευρά του Ισλαμικού Κράτους (ISIS) και της διεθνούς τρομοκρατίας.


Τονίζουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι δεν αρκεί απλά ένα υποτιθέμενο μποϊκοτάζ τουρκικών προϊόντων και υπηρεσιών. Απαιτείται μια πιο αποφασιστική κίνηση που θα «τσακίσει» την οικονομία του υπερχρεωμένου κράτους του «Σουλτάνου».

Χρειάζεται μια γενναία κυβερνητική απόφαση για εμπάργκο στην Τουρκία. Να διευκρινίσουμε ότι το εμπάργκο είναι μία κυβερνητική εντολή με την οποία διακόπτονται οι εμπορικές δραστηριότητες, όπως οι εξαγωγές/εισαγωγές, και η μεταφορά προϊόντων σε μια άλλη χώρα ώστε να απομονωθεί οικονομικά. Το εμπάργκο συνηθίζεται κατά τη διάρκεια ενός πολέμου, αλλά μερικές φορές εφαρμόζεται και για οικονομικούς ή πολιτικούς λόγους, ενώ θεωρείται ισχυρό διπλωματικό μέτρο που χρησιμοποιείται από τις χώρες για να προωθήσουν τα εθνικά τους συμφέροντα.

Πριν χάσουμε τελείως την αξιοπρέπεια μας και για τα παλικάρια μας, τον υπολοχαγό Άγγελο Μητρετώδη και τον λοχία, Δημήτρη Κούκλατζη, να επιβάλλουμε άμεσα εμπάργκο στο τουρκικό κράτος.


Αδιακριτος

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.