ΜΠΟΙΚΟΤΑΖ ΤΩΡΑ στα ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ..Η Μυτιλήνη ξεκίνησε μποϊκοτάζ στις αγορές από Τουρκία. Λέμε «ΟΧΙ» στα Τουρκικά Συμφέροντα!

Με μποϋκοτάζ στις αγορές που συνήθιζαν να κάνουν στα τουρκικά παράλια απαντούν οι κάτοικοι της Μυτιλήνης αλλά και άλλων περιοχών στην σύλληψη των δυο Ελλήνων στρατιωτικών από την Τουρκία.

Χτες, μόλις 70 άτομα μετακινήθηκαν για το Αϊβαλί με το πλοίο το οποίο συνδέει τη Μυτιλήνη με τις απέναντι ακτές και με το οποίο συνήθως κάθε Πέμπτη μεταφέρει πολλές εκατοντάδες άτομα, αφού στο Αϊβαλί λειτουργεί το μεγάλο παζάρι της πόλης.

Η κίνηση Μυτιληνιών για ψώνια στις απέναντι ακτές έχει μειωθεί σημαντικά το τελευταίο διάστημα. Τον περασμένο Φεβρουάριο ο κόσμος που μετέβαινε κάθε Πέμπτη δεν ξεπερνούσε τα 250 άτομα τη φορά, ενώ την περασμένη Πέμπτη 1 Μαρτίου μετακινήθηκαν 118 άτομα, δηλαδή υποδιπλάσιοι.


Στο μεταξύ, με ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Μυτιλήνης έγινε γνωστό ότι ο πρόεδρος Παναγιώτης Παπαρίσβας επικοινώνησε με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Ορεστιάδας Αθανάσιο Σιγρέκη, με τον οποίο συζήτησε το θέμα της Τουρκικής αγοράς και ιδιαίτερα τις επιπτώσεις εξαιτίας της επιδείνωσης των σχέσεων λόγω της σύλληψης και κράτησης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών από τις τουρκικές αρχές.


Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ορεστιάδας, αναφέρει ο Εμπορικός Σύλλογος Μυτιλήνης διαβεβαίωσε κατηγορηματικά, ότι δεν υπήρξε επίσημη προτροπή εκ μέρους του Εμπορικού Συλλόγου και η αντίδραση των πολιτών να απέχουν από την Τουρκική αγορά της περιοχής, ήταν απολύτως αυθόρμητη σαν ένδειξη συμπαράστασης. «Περιμένουμε να δούμε τα αντανακλαστικά και την ευαισθησία της τοπικής κοινωνίας τις επόμενες μέρες», σημειώνει στην ανακοίνωσή του ο Εμπορικός Σύλλογος Μυτιλήνης.

Ήδη γνωστές τουρκικές εταιρείες όπως Ülker, Tamek, Pınar, Reis Gıda, Çaykur, Tadım, Dimes, που εξήγαν κυρίως ειδή διατροφής αλλά και άλλα προϊόντα


ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΟΠΩΣ

Ενδύματα πλεκτά
Χαρτί και χαρτόνι
Έπιπλα
Φρούτα και λαχανικά
Ψάρια
Διάφορα σώματα καλοριφέρ
Τάπητες από συνθετικές ή τεχνητές υφαντικές ύλες
Κεραμικά πλακάκια και πλάκες
Πουκάμισα από βαμβάκι
Καπνά
Αυτόματες μηχανές πλυσίματος ρούχων
Διάφοροι φούρνοι, κουζίνες, σχάρες, ψηστιέρες
Λεμόνια
Διάφορα υφάσματα από νήματα από συνθετικές ίνες


[cnn]

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.