Δήμος Κατερίνης: Προσφορά βιβλίων και παιχνιδιών στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης & Πλαταμώνος
Βιβλία και παιχνίδια, τα οποία, με σύνθημα «Χάρισε ένα δώρο στον άγνωστο φίλο σου», ο Δήμος Κατερίνης και ο Περιφερειακός Σύνδεσμος Φορέων Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Κεντρικής Μακεδονίας συγκέντρωσαν για φιλανθρωπικό σκοπό (στη διάρκεια λειτουργίας του Πάρκου των Χρωμάτων), παραδόθηκαν χθες στο Εκκλησιαστικό Κοινωνικό Παντοπωλείο της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης & Πλαταμώνος «Ο Τροφοδότης». Αναμφισβήτητα, η πρωτοβουλία εκπλήρωσε τον σκοπό της, καθώς συγκεντρώθηκαν δεκάδες σάκοι με παιχνίδια και βιβλία, τα οποία μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Μητρόπολης, θα δοθούν σε παιδιά, τα οποία στερούνται τη χαρά του παιχνιδιού και του βιβλίου.


Τα συγχαρητήρια του Δημάρχου Κατερίνης Σάββα Χιονίδη, προς το Μητροπολίτη κ. Γεώργιο, «για το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Ιεράς Μητροπόλεως και τα Ενοριακά Παραρτήματά του, που παρά τις δυσκολίες, στηρίζουν μηνιαίως πεντακόσιες οικογένειες Πιεριέων, που αντιμετωπίζουν προβλήματα επιβίωσης» μετέφεραν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παράδοσης – παραλαβής, συνεργάτες του Δημάρχου σημειώνοντας μεταξύ άλλων: «Στόχος της πρωτοβουλία ήταν η μετάδοση της ιδέας της επανάχρησης και η προώθηση ενός μηνύματος κοινωνικής αλληλεγγύης και ανθρωπιάς, ενώ αποδείχτηκε έμπρακτα ότι όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε το σήμερα καλύτερο».

Τις θερμές ευχαριστίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ. Γεωργίου, για την πρωτοβουλία του Δήμου Κατερίνης, μετέφερε ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως Αρχιμανδρίτης π. Βαρνάβας Λεοντιάδης, ο οποίος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Στη δύσκολη οικονομική συγκυρία, που διανύουμε η συγκεκριμένη ενέργεια του Δήμου Κατερίνης αναδεικνύει έμπρακτα την κοινωνική ευαισθησία και την έννοια της προσφοράς προς τον συνάνθρωπο, ενώ παράλληλα δημιουργεί συνθήκες αισιοδοξίας για το κοινωνικό σύνολο. Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμαρχο Κατερίνης Σάββα Χιονίδη και τους συνεργάτες του, για την πολύτιμη βοήθειά τους και τη συνεισφορά τους στη συγκέντρωση των προϊόντων για τις οικονομικά αδύναμες οικογένειες του τόπου μας, μας σε μια εποχή που οι δυνατότητες όλων μας μειώνονται διαρκώς. Ευχόμαστε από ψυχής να συνεχίσουν να υπάρχουν άνθρωποι που δε μένουν μόνο στην πρόθεση αλλά κάνουν πράξη την αλληλεγγύη και παραστέκονται στον καθημερινό αγώνα του Εκκλησιαστικού Κοινωνικού μας Παντοπωλείου».

Αξίζει να σημειωθεί, ότι, στη λιτή εκδήλωση παρέστησαν επίσης: ο υπεύθυνος του Κοινωνικού Παντοπωλείου, Πρεσβύτερος Σταύρος Κοσέογλου, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης Καλλιόπη Μπατάλα - Τζουμέρκα, ο αντιδήμαρχος Νίκος Παπαζιώγας, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Κατερίνης Χρυσοβαλάντης Θεοδώρου, η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Κορινού Φωτεινή Καρασερίδου κ.α.

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.