Προκήρυξη εκλογών Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων Ν.Πιερίας
Το Δ.Σ. του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων Ν.Πιερίας προκηρύσσει για τις 11 Απριλίου 2018 ημέρα Τετάρτη (σύμφωνα με την αριθμ.3/6-3-2018 ομόφωνη απόφασή του),τη διεξαγωγή εκλογών για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής καθώς και αντιπροσώπων στην ΠΟΕ-ΟΤΑ και στο Ν.Τ ΑΔΕΔΥ Πιερίας.

Υποψήφιοι...
μπορεί να είναι όλα τα μέλη του Συλλόγου που έχουν εκπληρώσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις (μόνιμοι και αορίστου).

Οι υποψηφιότητες πρέπει να κατατεθούν ως τις 30-3-2018 στα φαξ:2353350250 υπόψη του Προέδρου κ.Κομπατσιάρη, 2351350414 υπόψη του Αντιπροέδρου κ.Μαυρίδη και στο 2351061824 υπόψη Γραμματέα κ.Σιάκα.

Θα εκδοθεί πρόσκληση του Συλλόγου προς τα μέλη του για την ώρα και τον τόπο που θα διεξαχθούν οι εκλογές.

Για το Δ.Σ.


Ο Πρόεδρος η ΓραμματέαςΚομπατσιάρης Χρήστος Σιάκα Ανδρονίκη

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.