Κοινό Μυστικό Η Ελληνοτουρκική Σύρραξη – Όλοι Το Παραδέχονται Εκτός Από Το Μαξίμου (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)
newsthessaloniki

ΤΟΥ ΆΡΗ ΔΗΜΌΠΟΥΛΟΥ


Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες ένα εξαιρετικά ανησυχητικό e-mail που εστάλη από το γαλλικό προξενείο προς τους Γάλλους υπηκόους που ζουν στην χώρα μας.

Επί της ουσίας η ηλεκτρονική αυτη επιστολή προειδοποιεί για το ενδεχόμενο μίας “κρίσης” στην Ελλάδα, ενώ περιγράφει και σχέδια διαφυγής εκτός Ελλάδας, πάντα σε συνεργασία με το γαλλικό προξενείο στην Αθήνα!Το e-mail φαίνεται να εστάλη χθες Πέμπτη 8 Μαρτίου και η…ερμηνεία του μόνο δύσκολη δεν είναι.

Διαβάστε την ελληνική μετάφραση και έπειτα δείτε και το πρωτότυπο γαλλικό κείμενο, έτσι όπως έχει διαρρεύσει την τελευταία ώρα στο διαδίκτυο, προκαλώντας ανησυχία για τα…χειρότερα στη χώρα μας:«Θέμα : Σχέδιο ασφάλειας και παρουσίαση στο ευρύ κοινό

Κυρίες και κύριοι,
Σε περίπτωση μεγάλης κρίσης, όλοι οι Γάλλοι υπήκοοι που είναι εγγεγραμμένοι στο μητρώο και διαμένουν στην Ελλάδα, θα απευθύνονται στον υπεύθυνο ασφαλείας του γαλλικού προξενείο ή της γαλλικής πρεσβείας στην Αθήνα.Στο σχέδιο του προγράμματος ασφάλειας της γαλλικής κοινότητας, η υπηρεσία της προξενείου της γαλλικής πρεσβείας σας παρέχει κάποιες πληροφορίες:
Σχέδιο ασφαλείας και επικεφαλής για την ασφάλεια
Σας καλούμε να συμβουλευτείτε τον ακόλουθο σύνδεσμο:
httphs://gr.ambafrance.org.// Plan-de securite-ilots-6522
Γνωρίζετε τον δικό σας υπεύθυνο ασφαλείας;
Σε περίπτωση που δεν τον γνωρίζετε, μπορείτε να βρείτε αυτή την πληροφορία .
Με την ευκαιρία αυτή σας υπενθυμίζουμε να καλείτε την οικογένειά σας,τους φίλους και τους γνωστούς σας προκειμένου να εγγραφούν στους καταλόγους μας έτσι ώστε να διασφαλιστεί στο μέγιστο η ασφάλεια των υπηκόων μας κατά την διάρκεια των μετακινήσεών τους εκτός Γαλλίας:
https//pastel.diplomatie.gouv. fr/fildariane/dyn/public/ login.html
Όλες οι προαναφερθείσες πληροφορίες είναι επίσης διαθέσιμες στο άρθρο που ακολουθεί στην ιστοσελίδα:
https://ambafrance.org/ Connaissez-vous -votre chef-d-ilot
Για την καλύτερη ασφάλειά σας,καλείστε να ανανεώσετε τα προσωπικά σας στοιχεία με όλες τις πιθανές αλλαγές (όπως διεύθυνση, τηλέφωνο, κ.α.) και να καταγράψετε απευθείας στο λογαριασμό σας στην ηλεκτρονική εφαρμογή service -public.fr
Με εκτίμηση
Γαλλικό Προξενείο Αθηνών
Ακαδημίας 6 ,1ος όροφος

“Το σχέδιο ασφάλειας της γαλλικής κοινότητας


Στα links που υπάρχουν στα e-mails αναφέρονται οι οδηγίες οι οποίες σε γενικές γραμμές αναφέρουν τα εξής :
΅”Το Προξενείο στην Αθήνα διαθέτει σχέδιο ασφάλειας για τη διευκόλυνση της διαχείρισης οποιασδήποτε κρίσης, συμπεριλαμβανομένης φυσικής καταστροφής, που επηρεάζει την ασφάλεια των συμπατριωτών μας στην Ελλάδα.

Στο πλαίσιο αυτό, το έδαφος της προξενικής περιφέρειας χωρίζεται σε νησίδες (περιοχές) Κάθε ένας από αυτούς έχει έναν διαχειριστή μπλοκ και βοηθούς, ο ρόλος του οποίου είναι να παρέχει τη διασύνδεση, κυρίως όσον αφορά τη μετάδοση πληροφοριών, μεταξύ των γαλλικών και των προξενικών υπηρεσιών σε περίπτωση κρίσης μόνο. .

Αν έχετε εγγραφεί στο μητρώο των Γάλλων υπηκόων στο εξωτερικό, που περιλαμβάνονται στην «Κοινότητα Ασφάλειας Σχέδιο γαλλικά» που κρατούν μέχρι σήμερα, στην Αθήνα, το Προξενικό Τμήμα της Πρεσβείας της Γαλλίας.

Η βασική δομή του σχεδίου ασφαλείας είναι σε “νησίδες”. Για να είναι σε θέση, αν χρειαστεί, να πάρει πιο γρήγορα από εσάς και την οικογένειά σας και να σας βοηθήσει, έχουμε στην πραγματικότητα διοργάνωσε η γαλλική κοινότητα στην Αθήνα και την περιοχή της, χρησιμοποιώντας μια συστηματική κοπής σε «νησίδες» .Κάθε μπλοκ είναι υπό την ευθύνη ενός ηγέτη νησίδας, ενός εθελοντή που έχει την αποστολή να επικοινωνήσει μαζί σας και να σας βοηθήσει εάν είναι απαραίτητο. Θα ήταν ο σύνδεσμος μεταξύ εσάς και της Πρεσβείας σε περίπτωση ενεργοποίησης του Σχεδίου Ασφαλείας».

Παρά το ότι το e-mail προειδοποιεί και για πιθανή φυσική καταστροφή, εντούτοις το μυαλό όλων πηγαίνει στην άκρως τεταμένη κατάσταση με την Τουρκία, τόσο στο Αιγαίο όσο και στην Κύπρο.

Μόνο τις τελευταίες μέρες, αξιωματούχοι και πρόσωπα που επηρεάζουν την πολιτική ζωή στην γειτονική χώρα έχουν απειλήσει αρκετές φορές με πόλεμο την Ελλάδα.

Χαρακτηριστικότατο το παράδειγμα του στενού συμβούλου του Ερντογάν, Γιγίτ Μπουλούτ, που διεμήνυσε προ ημερών πως:


-Οι Τούρκοι θα υπερασπισθούν τα Ίμια μέχρι θανάτου

-Ο Ερντογάν είναι πολύ πιθανό να δώσει εντολή για “χτύπημα” στην Ανατολική Μεσόγειο (εννοώντας προφανώς την Κυπριακή Δημοκρατία).

Και ενώ η Τουρκία ψάχνει να βρει τα όρια της Ελλάδας και οι “σύμμαχοι” της χώρα μας την εγκαταλείπουν περιοριζόμενοι σε μερικά….”ευχολόγια”

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.