Το νέο Διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Σαρακατσαναίων Ν. Πιερίας ΄΄Ο ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ΄΄
Σας γνωστοποιούμε ότι οι αρχαιρεσίες που διεξήχθησαν στα γραφεία του Συλλόγου Σαρακατσαναίων Ν. Πιερίας ΄΄Ο ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ΄΄ την Κυριακή 4 Μαρτίου 2018 ανέδειξαν το νέο Διοικητικό συμβούλιο.
Η συμμετοχή των μελών καθώς και των φίλων του συλλόγου στην τακτική γενική συνέλευση που προηγήθηκε ήταν εντυπωσιακή. Σε πνεύμα σύμπνοιας και αγαστής συνεργασίας το νέο Διοικητικό συμβούλιο συνήλθε σε σώμα και έγινε κατανομή των αξιωμάτων ως εξής:Πρόεδρος Λέφας Γρηγόριος
Αντιπρόεδρος Μακρή Παναγιώτα
Γραμματέας Ζκάγιας Βασίλειος του Αστερίου
Ταμίας Ζαρογιάννης Ιωάννης
Έφορος Υλικού Κουτρουλός Χρήστος
Έφορος Χορευτικών Κακαμούκας Δημήτριος του Παναγιώτη
Έφορος τμήματος Ζωγραφικής Ζκάγια Δήμητρα
Υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων Μαλλιάρας Δημήτριος
Μέλος Ρίζος Κων/νος
Μέλος Λαφατζής Ιωάννης

Εκπρόσωποι του Συλλόγου στην Π.Ο.Σ.Σ
Κατσιούλας Απόστολος
Τσακνάκης Βασίλειος του Γεωργίου

Ευχαριστούμε θερμά τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου για την αμέριστη στήριξη στην προσπάθεια μας για την μεταλαμπάδευση των αρχών και των αξιών του σιναφιού μας. Με ευλάβεια και σεβασμό στην παράδοση. Επειδή το Σαρακατσάνικο δεν είναι μόδα, είναι η ψυχή μας.
Εκ του Δ.Σ του συλλόγου.

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.