Παναθηναϊκή Πανελλαδική Οργάνωση Γυναικών, Παράρτημα Πιερίας «οι Ολυμπιάδες» - Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας
Πλούσιο Φωτορεπορτάζ


Με πολύ μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε από το Παράρτημα Πιερίας της Παναθηναϊκής Πανελλαδικής Οργάνωσης Γυναικών «οι Ολυμπιάδες» το Σάββατο 10 Μαρτίου στο Sofrano, στην Παραλία Κατερίνης εκδήλωση-αφιέρωμα στην Παγκόσμια Ημέρα για τα Δικαιώματα των Γυναικών.


Τους...


πολυπληθείς φίλες και φίλους των Ολυμπιάδων υποδέχτηκε η πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ του Παραρτήματος. Την εκδήλωση χαιρέτησε η καθ. Έφη Μπάσδρα, η οποία και τόνισε τη σημασία της ημέρας και το νόημα του εορτασμού. Συγκεκριμένα ανέφερε: «Έχουμε ευθύνη, και οι άνδρες και οι γυναίκες. Μόνο μέσα από κοινές συνέργιες θα καταφέρουμε την κατάργηση στερεοτύπων και διαχωρισμών ανάμεσα στους νέους άνδρες και γυναίκες για να οδηγηθούμε σε ένα μέλλον με περισσότερη γαλήνη για τις κόρες μας και τους γιους μας... Και κάποτε, επιτέλους, να γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας ως ανάμνηση ενός δίκαιου αγώνα!»


Η εκδήλωση αυτή όπως και όλες οι εκδηλώσεις της Παναθηναϊκής είχε κοινωνικό χαρακτήρα και αφιερώθηκε στη στήριξη γυναικών του τόπου μας που δίνουν τον προσωπικό σκληρό αγώνα τους με την επάρατη νόσο!


Στην τεράστια επιτυχία της εκδήλωσης συνέβαλε η αθρόα συμμετοχή των μελών και φίλων των Ολυμπιάδων. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η αντιπεριφερειάρχης κα. Σοφία Μαυρίδου, ο Δήμαρχος κος. Σάββας Χιονίδης, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, η πρόεδρος των Ξενοδόχων Πιερίας κα. Ευαγγελία Ξυπτερά, η πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Κατερίνης κα. Ασημίνα Στρίμπα, πρόεδροι και μέλη τοπικών πολιτιστικών συλλόγων, επιχειρηματίες χορηγοί της εκδήλωσης, δημοσιογράφοι.


Οι Ολυμπιάδες ευχαριστούν πολύ τα μέλη και τους φίλους για την συγκινητική στήριξη του κόσμου σε όλες τις εκδηλώσεις τους και δίνουν ραντεβού για την επόμενη εκδήλωση την Κυριακή 15 Απριλίου. Λεπτομέρειες για την επόμενη πολύ σημαντική εκδήλωση θα ανακοινωθούν σύντομα.

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.