ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΙΤΟΧΩΡΙΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
Ανακοινώνεται ότι οι κυρίες - μέλη του Διοικητικού μας Συμβουλίου διοργανώνουν την Τετάρτη, 14 Μαρτίου 2018, "Β ρ α δ ι ν ό Κ υ ρ ι ώ ν" με καφέ, τσάι, κρασάκι και διάφορα καλούδια... πίτες, κέικ, γλυκά... νηστίσιμα και μη, φτιαγμένα από τις χρυσοχέρες Λιτοχωρίτισσες!


Κέφι, τραγούδι αλλά και ευκαιρία για αλληλογνωριμία του μεγάλου γυναικείου πληθυσμού της Λιτοχωρίτικης Παροικίας της Θεσσαλονίκης.
Ώρα προσέλευσης στο Σύλλογο (Μπιζανίου 44) 7.00 μμ.Προωθήστε την ανακοίνωση αυτή σε κάθε Λιτοχωρίτισσα της Θεσσαλονίκης που γνωρίζετε!

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς και σας περιμένουμε!
Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος, Κάκκαλος Θεόδωρος

Η Γεν. Γραμματέας, Καναβούρα Ελένη

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.