Οι ιδεοληπτικοί εθνομηδενιστές, μετέτρεψαν την Ελλάδα σε ένα "μεγάλο παζάρι"- Πάρτε κόσμε...


του Σταύρου Καλεντερίδη


Μην έχετε την παραμικρή αμφιβολία ότι οι εθνικές ήττες στις οποίες μας οδηγεί το εγχώριο πολιτικό σύστημα και οι πολιτικοί που το υπηρετούν, συντελούνται με αποκλειστικά δικές τους ευθύνες.
Οι αντίπαλοι της χώρας μας δεν ξεκίνησαν τώρα να μας επιβουλεύονται. Τώρα όμως η Ελλάδα, από το Σκοπιανό και έπειτα, ξεκίνησε να παραδίδει μόνη της εθνική κυριαρχία. Τώρα πραγματοποιείται η τρέλα που Έλληνες τόλμησαν να μιλήσουν για σύνθετες ονομασίες, αμοιβαίες παραχωρήσεις και ξεφτιλισμένους έντιμους συμβιβασμούς.Εναντίον αυτής της τρέλας φωνάξαμε στη Θεσσαλονίκη στις 21 Ιανουαρίου. Οι τρελοί μας λοιδορούσαν.

Μην έχετε λοιπόν καμία αμφιβολία. Το πολιτικό μας σύστημα, δια της υποχωρητικότητας, της ιδεοληψίας, της γονυκλισίας και των ανθελληνικών σχέσεων και συμφερόντων του προέβαλλε μια εικόνα για τη χώρα μας που αντιστοιχεί με το «Μεγάλο Παζάρι».Η Ελλάδα παρουσιάστηκε στο εξωτερικό, στους ιστορικούς της αντιπάλους, αλλά και σε όσους τώρα αρχίζουν πρώτη φορά να ορέγονται, ως η χώρα που δύναται να ξεπουλήσει τα πάντα. Από την ιστορία και την ταυτότητα της, μέχρι το έδαφος και την εθνική της κυριαρχία.

Το νέο «brand» που δολίως καλλιεργήθηκε και δημιουργήθηκε για την πατρίδα μας είναι η ηττοπάθεια, οι εθνικές παραχωρήσεις και η "υπό προϋποθέσεις" παράδοση άνευ όρων των πάντων.
Η Ελλάδα παρουσιάζεται ανοιχτά ως η «χρυσή ευκαιρία» για όποιον επιθυμεί να αρπάξει και μόνο οι δειλοί ή οι τυφλοί δεν θα το εκμεταλλευτούν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο.
Ακόμα χειρότερα, οι ίδιοι οι εκπρόσωποί μας διαμηνύουν διεθνώς και φωναχτά ότι τα όρια της χώρας μας είναι ρευστά και συρρικνούμενα εναντίον μας.
Οι εθνικές ήττες στις οποίες μας οδηγεί το εγχώριο πολιτικό σύστημα, έχουν πολιτικά πρόσωπα και ονοματεπώνυμα και ξεκίνησαν από την προσπάθεια παράδοσης της Μακεδονίας τον περασμένο Δεκέμβρη.
Συνένοχοι είναι όλα τα κόμματα. Αυτό ακριβώς σημαίνει ξεπουλημένο ελληνικό πολιτικό σύστημα.
Αν δεν νικήσουμε αυτόν τον δούρειο ίππο, πάντα θα χάνουμε.
Μην τους ξεχάσετε...
Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.