ΕΝΤΟΝΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΝΟΔΕ ΝΔ ΠΙΕΡΙΑΣ


Μεγάλο ενδιαφέρον φαίνεται να υπάρχει για την θέση του προέδρου της ΝΟΔΕ ΝΔ Πιερίας εν όψει των "γαλάζιων" εκλογών στις αρχές του Μαΐου, στις οποίες ο πρόεδρος θα εκλεγεί από τη βάση και...
όχι όπως εκλέγονταν οι πρόεδροι στις τελευταίες εκλογές, ψηφιζόμενοι από 64 στελέχη περίπου.
Δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι θα έχουν μόνον όσοι θα είναι τακτοποιημένοι οικονομικά για το τρέχον έτος και θα έχουν κάρτα μέλους της Νέας Δημοκρατίας και για να συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία θα πρέπει να την εκδώσουν το αργότερο ως τις 10 Απριλίου 2018 και η οποία κάρτα κοστίζει 12 ευρώ το έτος.

Υποψήφιοι πρόεδροι ΝΟΔΕ ΝΔ Πιερίας στις εσωκομματικές εκλογές της 13ης Μαΐου 2018 και σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, θα είναι ο εκ νέου υποψήφιος νυν πρόεδρος της ΝΟΔΕ Γιάννης Κουρινιώτης, ο γνωστός οδοντίατρος της Κατερίνης Αντώνης Καλλιφατίδης, ο γνωστός δικηγόρος και πρώην πρόεδρος του νομαρχιακού συμβουλίου της πρώην νομαρχίας Πιερίας Μπάμπης Μπρουσκέλης, η νυν υπεύθυνη του Τομέα Γυναικών της ΝΟ.Δ.Ε. Πιερίας Κική Καραγιαννίδου και ο πρώην αντιδήμαρχος Κατερίνης, νυν δημοτικός σύμβουλος και γνωστός επιχειρηματίας Γιώτης Αθανασιάδης.

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.