Αρχική » Ειδήσεις - Επικαιρότητα » Στον εισαγγελέα κατατέθηκε το πόρισμα του πρώην υπαρχηγού της πυροσβεστικής
Στον εισαγγελέα κατατέθηκε το πόρισμα του πρώην υπαρχηγού της πυροσβεστικής που μιλά σαφέστατα για δολοφονία της Ειρήνης Λαγούδη.

«Το συμπέρασμα του κυρίου Γκουρμπάτση είναι σαφές, ρητό και κατηγορηματικό. Πρόκειται για δολοφονική ενέργεια, για ανθρωποκτονία η οποία σκηνοθετήθηκε με αρτιότατο τρόπο, προκειμένου να οδηγήσει στο συμπέρασμα της αυτοχειρίας», λέει ο Κώστας Ζώης, δικηγόρος της οικογένειας.

Ακριβώς δυο μήνες μετά την ημέρα εντοπισμού της νεκρής Ειρήνης Λαγούδη, στις όχθες της Τριχωνίδας, τα ευρήματα του πρώην υπαρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος, φτάνουν στα χέρια του Εισαγγελέα, κλονίζοντας σοβαρά, πλέον, το ενδεχόμενο αυτοχειρίας της 44χρονης μητέρας. Ένα από τα βασικότερα κομμάτια του παζλ κρύβεται στην αιθάλη, η οποία βρέθηκε στο εσωτερικό σημείο του κασώματος της πόρτας του οδηγού.

«Η πόρτα άνοιξε του οδηγού τη στιγμή κατά την οποία η φωτιά εμαίνετο. Ένα γεγονός το οποίο κατά συνέπεια αποδεικνύει ότι πρέπει να υπήρχε και έτερο άτομο πέραν της Ειρήνης τη στιγμή κατά την οποία υπήρχε η καύση», εξηγεί ο δικηγόρος της οικογένειας.

Φως στην πολύκροτη υπόθεση της Ειρήνης Λαγούδη αναμένεται να ρίξουν τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων αλλά και οι πραγματογνώμονες που ερευνούν το αυτοκίνητο, αλλά και την πυρκαγιά που ξέσπασε μέσα σ αυτό, για να παραδώσουν το πόρισμά τους στις αρχές

«Υπάρχουν και κάποια ύποπτα ίχνη που προσιδεάζουν σε αποτυπώματα, πελματικά αποτυπώματα. Και βάση αυτού προκύπτει ότι υπήρξε μια προσπάθεια της, πιθανόν να εξέλθει του αυτοκινήτου και να αποφύγει τελικά το μοιραίο», λέει ο δικηγόρος της οικογένειας.

Αυτό και μόνο, όπως εξηγεί, έρχεται σε ευθεία σύγκρουση με το γεγονός πως η Ειρήνη είχε αποφασίσει να αυτοκτονήσει. Ένα ενδεχόμενο που άλλωστε οι δικοί της άνθρωποι είχαν απορρίψει, από την πρώτη στιγμή.


Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.