Ριγανοκεφτέδες




Υλικά

Για 4-6 άτομα


3 κουταλιές της σούπας ρίγανη
3 πατάτες βραστές
2 αυγά
Αλεύρι
1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι
2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο μαϊντανό
1 πρέζα αλάτι
1 πρέζα πιπέρι
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο


Εκτέλεση
Βράζουμε τις πατάτες με τη φλούδα για 20 λεπτά, τις στραγγίζουμε και τις πλένουμε με κρύο νερό. Στη συνέχεια, τις ξεφλουδίζουμε και τις περνάτε από την πρέσα του πουρέ.

Αναμιγνύουμε τον πουρέ με τα αυγά, τη ρίγανη, το μαϊντανό, το κρεμμύδι και αλατοπίπερο. Πλάθουμε στρόγγυλες κροκέτες και τις αλευρώνουμε. Τις τηγανίζουμε σε μπόλικο ελαιόλαδο μέχρι να ροδίσουν.
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.