Μεγάλη κινητικότητα με τους υποψήφιους δημάρχους στην Πιερία
Μεγάλη κινητικότητα παρουσιάζεται στην προσπάθεια συγκρότησης δημοτικών συνδυασμών στους τρεις δήμους της Πιερίας εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών και ασχέτως με το αν...


θα γίνουν οι εκλογές με τον ίδιο εκλογικό νόμο ή με άλλον.


Υποψήφιοι δήμαρχοι στον κεντρικό δήμο


Στον δήμο Κατερίνης μέχρι στιγμής υποψήφιοι δήμαρχοι φαίνεται ότι θα είναι, εκτός από την εκ νέου υποψηφιότητα του νυν δημάρχου Κατερίνης Σάββα Χιονίδη, ο Γιώργος Νταντάμης, ο Σάββας Οφείδης, ο Νίκος Μακρίδης, ο Μπάμπης Παπαδόπουλος και ο Γιώργος Μιχαηλίδης, ενώ ο συνδυασμός της μείζονος αντιπολίτευσης "Άλλος Δρόμος" δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη ποιον θα έχει επικεφαλής ως υποψήφιο δήμαρχο.


Οι περισσότεροι υποψήφιοι δήμαρχοι στη Νότια Πιερία


Εκτός από τον Βαγγέλη Γερολιόλιο, ο οποίος δήλωσε επισήμως σε συνέντευξη την υποψηφιότητα του για την δημαρχία του δήμου Δίου - Ολύμπου, αλλά και από τον νυν δήμαρχο Κώστα Δημόπουλο, ο οποίος θα είναι εκ νέου υποψήφιος, υποψήφιοι δήμαρχοι θα είναι με τις έως τώρα πληροφορίες, οι: Κώστας Δημητριάδης, Στέργιος Φαρμάκης, Δημήτρης Μυλωνέρος, Κατερίνα Κουρίτα, Σάκης Καλαϊτζής, Δημήτρης Γουλάρας, Μαρία Τσιμήτρη, Άρης Ρεμπατσιός και Πέτρος Κιάφας.


Στον βόρειο δήμο


Στον δήμο Πύδνας Κολινδρού εκτός από την εκ νέου υποψηφιότητα του νυν δημάρχου Βαγγέλη Λαγδάρη, υποψήφιοι δήμαρχοι θα είναι ο Παναγιώτης Καζάς, ο Θωμάς Σολοποτιάς, ο Γιώργος Γκαϊντατζής, ο Δημήτρης Ζαφείρης και ο Κώστας Δανιηλίδης.

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.