Πνίγεται η Κρήτη από την αφρικανική σκόνη. Κλειστά σχολεία
Κλειστά θα παραμείνουν ορισμένα σχολεία στην Κρήτη, και συγκεκριμένα στον νομό Λασιθίου, εξαιτίας του νέου κύματος αφρικανικής σκόνης.

Σε...


επιφυλακή τέθηκαν ξανά τοπικοί φορείς και κάτοικοι, καθώς η αφρικανική σκόνη επισκέπτεται ξανά το νησί τους. Οι αρμόδιοι εφιστούν την προσοχή κυρίως στους κατοίκους που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες, αλλά και τα μικρά παιδιά.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της «κλειστά θα παραμείνουν αύριο Δευτέρα 26 Μαρτίου όλα τα σχολεία του Δήμου, λόγω των αναμενόμενων εκτάκτων, ακραίων, καιρικών φαινομένων που περιλαμβάνουν την συγκέντρωση αιωρούμενων σωματιδίων PM10 άνω του ορίου των 50 Mg/m3».

Τα σχολεία στις άλλες περιοχές του νησιού θα λειτουργήσουν κανονικά. Υπενθυμίζεται πως η λειτουργία ή όχι των σχολείων άπτεται της αρμοδιότητας των Δήμων.

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.