Το Γυμνάσιο Κάτω Μηλιάς στο "cine δέντρο" του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμν. & Λυκ. ΚατερίνηςΤο Γυμνάσιο Κάτω Μηλιάς, υποδέχεται "εκτός έδρας" το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο & Λύκειο Κατερίνης, στο "cine δέντρο" του και πιο συγκεκριμένα στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κατερίνης, για την παρακολούθηση των τελευταίων κινηματογραφικών παραγωγών του ειδικού σχολείου, σε μια μαγική στιγμή συμπερίληψης και κοινωνικής αλληλεπίδρασης, που μόνο το σχολείο μπορεί να προσφέρει, σε μαθητές και μαθήτριες, ανεξάρτητα από το είδος της δομής που φοιτούν.

Ευχαριστούμε θερμά τη Διεύθυνση του Γυμνασίου Κάτω Μηλιάς Πιερίας, για την πρωτοβουλία και τη ζεστή ανταπόκριση μαθητών και εκπαιδευτικών, γεγονός που καταδεικνύει περίτρανα, ότι η δύναμη της περιφέρειας του νομού Πιερίας, καταξιώνει το κέντρο της!

Αξίζει να σημειωθεί ότι τη φετινή χρονιά, το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο & Λύκειο Κατερίνης -για πρώτη φορά πανελλαδικά-, πραγματοποιεί κινηματογραφική περιοδεία σε σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του νομού Πιερίας, έχοντας στις αποσκευές του μερικές από τις βραβευμένες ταινίες του και μέχρι σήμερα έχει καλύψει μεγάλο μέρος των σχολείων της Κατερίνης και του ολόκληρου του νομού, με την ανταπόκριση να είναι πέρα από το προσδοκώμενο και ν' αγγίζει το απόλυτο. To be continued...

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.