Εγκαίνια επέκτασης και εκσυγχρονισμού των γραφείων της DILOS OIKONOMIKH
Πλήθος κόσμου έδωσε το "παρών" στα εγκαίνια επέκτασης και εκσυγχρονισμού των γραφείων της DILOS OIKONOMIKH - Διαχειριστική Συμβουλευτική, με πρόεδρο τον Κωνσταντίνο Ζησόπουλο.


Μεταξύ των προσκεκλημένων παραβρέθηκαν και οι: Ηλίας Ζαφειρόπουλος διευθυντής σύμβουλος της MAZZARS, Κων/νος Τζινέρης πρόεδρος του ΕΤΑΟ (Επαγγελματικό Ταμείο Ασφάλισης Οικονομολόγων), Κων/νος Ταγγίρης μέλος της Κεντρικής Διοίκησης του ΟΕΕ, Ανέστης Μυστρίδης διοικητής του ΓΝ Κατερίνης, εκπρόσωποι δήμων από τους νομούς Λάρισας, Έβρου Θεσσαλονίκης, ο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης και οι αντιδήμαρχοι, πρόεδροι συνεταιρισμών, ο Γεώργιος Τσιαλός αντιπρόεδρος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Πιερίας και πρόεδρος της εταιρίας ΤΣΙΑΛΟΣ ΕΠΕ και πλήθος κόσμου.

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.