Ο Δ. Λακασάς, Πρόεδρος του Δ.Σ της Olympia Electronics, στη Pellatv
Την Κυριακή 11-3-2018 και ώρα 19.00' θα μεταδοθεί από την Pella TV η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε από την Ομάδα Επιστημόνων Κολινδρού την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου στο Κολινδρό, στην οποία ομιλητής ήταν ο Δημήτρης Λακασάς, Πρόεδρος του Δ.Σ της Olympia Electronics Α.Ε, Επικεφαλής Τhink Τank του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος και πρόσφατα εκλεγμένος από διεθνή επιχειρηματικό θεσμό ως "Έλληνας Επιχειρηματίας της Χρονιάς 2017" στη κατηγορία "Καινοτόμος Επιχειρηματίας".

Η εξαιρετική του εισήγηση με θέμα "Παράγω και εξάγω. Συνεργασία και εξωστρέφεια ως διέξοδος από την κρίση" που ανέπτυξε, κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των παρευρισκομένων. 

 


Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.