Ανθοκομική Έκθεση Κατερίνης 2018, 19 - 23 Απριλίου
Φίλες και φίλοι της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης νομού Πιερίας, αγαπητοί συμπολίτες,

Από τις 19 έως και τις 23 Απριλίου 2018, στον Kαπνικό Σταθμό Κατερίνης, θα διεξαχθεί Ανθοκομική Έκθεση με τη συμμετοχή έξι παραγωγών του νομού Πιερίας.

Χιλιάδες λουλούδια θα στρωθούν μπροστά στα...

έξι ξύλινα σπιτάκια της αυλής και θα την μετατρέψουν σε έναν πολύχρωμο κήπο. Έμπειροι επαγγελματίες θα σας συμβουλέψουν, τι και πως θα πρέπει να φυτέψετε στον κήπο σας ή στις γλάστρες του μπαλκονιού σας, ενώ θα έχετε τη δυνατότητα να προμηθευτείτε λουλούδια της εποχής σε πολύ χαμηλές τιμές.

Οι μικροί μας επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να μεταφυτέψουν ένα μικρό λουλούδι σε γλαστράκι και να το πάρουν μαζί τους.

Η καταπράσινη αυλή του Καπνικού Σταθμού θα βάλει την ανοιξιάτικη φορεσιά της και θα σας περιμένει.

Η έκθεση θα είναι ανοιχτή από τις 10:00 το πρωί έως τις 09:00 το βράδυ.

Aς ανεβούμε, λοιπόν, στα φτερά των χελιδονιών, να κόψουμε λουλούδια από τον ουρανό, κατά τον Γιάννη Ρίτσο. Γιατί « …είναι ωραίο αίνιγμα τα λουλούδια…» και αξίζει κανείς να το …λύσει για να χαρεί την ομορφιά του.

Ανθοκομική Έκθεση Κατερίνης 2018: Μέσα από επιλεγμένες δράσεις στηρίζουμε και την τοπική οικονομία.


Ο ΤΟΠΟΣ ΜΟΥ - Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας (ΕΟΔνΠ)
Φλέμινγκ 8 (Καπνικός Σταθμός)

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.