Τα Εκπαιδευτήρια ΠΛΑΤΩΝ σε εκπαιδευτική επίσκεψη στην Αυστρία
Το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων ΠΛΑΤΩΝ συμμετέχει ως εταίρος στο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus+ KA2 με τίτλο: “Montessori για τους Εφήβους”. Στο πλαίσιο αυτού του προγράμματος, πραγματοποιήθηκε η δεύτερη διακρατική συνάντηση εργασίας στην Αυστρία, στο Prein an der Rax με τη συμμετοχή και των υπολοίπων εταίρων, μοντεσσοριανά σχολεία από την Τσεχία και την Πολωνία και σχολεία από τη Ρουμανία και την Τουρκία.


Ο κύριος στόχος του προγράμματος είναι να αναπτυχθεί η μέθοδος διδασκαλίας Μοντεσσόρι για τους εφήβους και να καλλιεργήσουμε την ικανότητά μας να δραστηριοποιούμαστε σε διεθνές επίπεδο, ώστε να ανταλλάσσουμε ιδέες, χρήσιμες πρακτικές και αποδοτικές μεθόδους διδασκαλίας.Το σχολείο εκπροσωπήθηκε από τον Καπέτη Ευάγγελο, Διευθυντή των Εκπαιδευτηρίων ΠΛΑΤΩΝ, και τον Ζαρώτη Διονύσιο, φιλόλογο.

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.