Προς τον Δήμαρχο Δίου - Ολύμπου

Τα πολλά σχόλια περιττεύουν, η φωτογραφία και μόνο αρκεί για να θυμίσει στον Δήμαρχο Δίου Ολύμπου ότι η καθαριότητα δεν είναι μόνο μισή αρχοντιά.

Είναι – το πολυτιμότερο – η υγεία μας, άμεσα για όσους κατοικούν και πεζοπορούν σ' εκείνους τους χώρους, αλλά έμμεσα όταν πολλά από τα πλαστικά θα καταλήξουν στους οργανισμούς μας.

Διαφημίζουν και την κατάντια μας με ότι συνώνυμα αρμόζουν. Υπάρχουν βέβαια και μικρότεροι διάσπαρτοι σκουπιδότοποι όπου υπάρχουν κάδοι αποκομιδής σκουπιδιών.
Με τέτοιες καταστάσεις, σε τουριστική περιοχή και σε πολλές των περιπτώσεων λίγα μέτρα από την ακτή αισιοδοξούμε να αποκτήσουμε και σημαίες για καθαρές θάλασσες.
Ενημερωτικά: ο χώρος που κατάντησε σκουπιδότοπος. βρίσκεται στον περιφερειακό δρόμο της Πλάκας στην περιοχή του ξενοδοχείου Λητώ.
Γ.Π.

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.