"Γεωργάκης Ολύμπιος": Εκδήλωση στη Λέσχη Λιβαδιωτών Κατερίνης

Στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων που διοργανώνει φέτος ο Σύλλογος Λιβαδιωτών Κατερίνης «Γεωργάκης Ολύμπιος, για την επέτειο των 100 χρόνων από την ίδρυση και λειτουργία του (1981 – 2018), την Κυριακή 22 Απριλίου διοργανώνει στην ΛΕΣΧΗ ΛΙΒΑΔΙΩΤΩΝ (Παναγή Τσαλδάρη 5) στην Κατερίνη εκδήλωση με τον Κώστα Σκριάπα, Πρόεδρο του Δικτύου Περραιβία, όπου ανήκουν περί τους 70 Πολιτιστικοί Σύλλογοι της περιοχής της γειτονικής μας Ελασσόνας.

Σημειωτέον ότι το Δίκτυο αυτό, στα λίγα χρόνια από την ίδρυσή του, ανέλαβε πλήθος πρωτοβουλιών και δράσεων, δημιουργώντας μέσα στο γνωστό, γκρίζο, τοπίο του τομέα ευρέσεως εργασίας 200 περίπου θέσεις απασχόλησης.

Μέλημα του ομιλητή είναι να μεταφέρει τις εμπειρίες του πάνω στο αντικείμενο τέτοιων Δικτύων, για να ευνοηθούν οι συμπολίτες, ιδίως οι νέοι του πολιτισμού, στην ανεύρεση εργασίας, πέρα από τον ποθούμενο στόχο της πολιτιστικής ανάπτυξης, της διατήρησης παλαιών ηθών και εθίμων, και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής, ανάπτυξης που επιδιώκεται σήμερα, εποχή των μνημονίων, με κάθε μέσο για να βγει η χώρα και ο κόσμος μας από την κρίση.

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.