Από Κατερινιώτη βιοτέχνη ξεκίνησε η πρώτη νίκη του αφεντικού του ΑΡΗ Θόδωρου Καρυπίδη και το «ξήλωμα» του Μαρινόπουλου
Χθες συνελήφθη και οδηγείται σήμερα στον Εισαγγελέα Αθηνών ο γνωστός επιχειρηματίας Δημήτρης Μαρινόπουλος, ύστερα από μήνυση του Θεόδωρου Καρυπίδη, ιδιοκτήτη του ΑΡΗ και πρώην αφεντικού των Carrefour, για μια διαφορά δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ, που σύμφωνα με δημοσιεύματα φέρεται ότι υπάρχει μεταξύ τους. Η υπόθεση για το «ξήλωμα» του Μαρινόπουλου ξεκίνησε σύμφωνα με ιστοσελίδες που ασχολούνται με τα σούπερ μάρκετ, από Κατερινώτη μικροβιοτέχνη και ένα δικηγορικό της Κατερίνης (Παπανικολάου), ο οποίος...

πρώτος από όλους το 2016 και προτού καταρρεύσει ο Μαρινόπουλος, τον μήνυσε στον Εισαγγελέα Κατερίνης για απάτη. Μάλιστα ο Μαρινόπουλος έσπευσε τότε να προπληρώσει και να προκαταβάλλει στον κατερινιώτη βιοτέχνη και μελλοντικές απαιτήσεις του προκειμένου να μην αποκαλυφτεί η απάτη που ετοίμαζε τότε.

 Όμως σύμφωνα με τα ίδια πιο πάνω δημοσιεύματα αυτό το δικηγορικό γραφείο, μέσω της Εισαγγελίας Κατερίνης, έφτασε την υπόθεση στα δικαστήρια των Αθηνών, λίγο πριν γίνει η περιβόητη συγχώνευση του Μαρινόπουλου με τον Σκλαβενίτη.

 Εκεί πάνω στηρίχτηκαν αρχικά ο Καρυπίδης και τα Carrefour και έφτασαν έτσι στη χθεσινή πρώτη δικαίωσή τους, αφού έγινε δεκτή η ανακοπή κατά της συγχώνευσης Μαρινόπουλου – Σκλαβενίτη, και τους αναγνωρίστηκε απαίτηση 7,5 εκατ. ευρώ, άμεσα απαιτητή, και μία ακόμη απαίτηση 30 εκατ. ευρώ. 

Η συνέχεια όπως είναι φυσικό θα παιχτεί στα δικαστήρια, με προσωρινό νικητή τους ιδιοκτήτες του ΑΡΗ Θεσσαλονίκης, τα αδέρφια Θεόδωρο και Ειρήνη Καρυπίδη, που όπως είναι γνωστό κατάγονται από την Ειρηνούπολη Βέροιας. Ο κ. Θεόδωρος Καρυπίδης σε χθεσινές του δηλώσεις διευκρίνισε ότι την πιο πάνω απαίτησή του θα την εκχωρήσει έναντι του χρέους του στους πρώην εργαζόμενους των Carrefour (Αρβανιτίδη). Η υπόθεση αυτή αφορά και δεκάδες συμπατριώτες μας εργαζόμενους στα σούπερ μάρκετ Αρβανιτίδη, αφού έτσι θα μπορέσουν να διεκδικήσουν τα δεδουλευμένα τους.

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.