Υπερταμείο: Οι Ελληνικές Αλυκές στην αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας | Περιλαμβάνονται οι Αλυκές Κίτρους

Μετά τις αποκρατικοποιήσεις, σειρά παίρνει το άλλο μεγάλο project των προαπαιτούμενων που αφορά στην αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας. Στο πλαίσιο αυτό, συστάθηκε, επιτέλους το περίφημο υπερταμείο, στο χαρτοφυλάκιο του οποίου θα περάσουν όλα τα ακίνητα του ελληνικού κράτους.

Η διοίκησή τους θα πρέπει να προχωρήσει στην παρουσίαση των επιμέρους επιχειρηματικών σχεδίων από την κάθε επιχείρηση που θα μπει υπό την ομπρέλα του νέου θεσμού.

Το στρατηγικό σχέδιο

Το στρατηγικό του σχέδιο περιλαμβάνει μια αρχική αποτύπωση των περιουσιακών στοιχείων, τις ευκαιρίες που παρουσιάζουν και κάποια μέτρα και στοχεύσεις που θα βελτιώσουν άμεσα τη λειτουργία, την αποτελεσματικότητα και την αξία τους. Επίσης, προτείνεται η εξέταση μέτρων που θα εφαρμοστούν σε πιο μακροπρόθεσμη βάση και τα οποία θα μεγιστοποιήσουν την αξία των περιουσιακών στοιχείων.

Που θα δοθεί βάρος

Το βάρος δίδεται κυρίως στην ΕΤΑΔ, τον ΟΑΣΑ, τα ΕΛΤΑ, τη ΔΕΘ - Helexpo και άλλες μικρότερες ΔΕΚΟ, όπως είναι η Ελληνικές Αλυκές, κ.ά. Επιπλέον, στο σχέδιο δεν συγκαταλέγονται οι εταιρικές συμμετοχές που ελέγχονται μειοψηφικά από το υπερ-ταμείο.
Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.