Δήμος Κατερίνης: Ανακατασκευή της οδού Μητροπολίτου Κοϊδάκη
Στην ανάπλαση της πλατείας Δημοκρατίας (Ευκαρπίδη) και στη δημιουργία κατάλληλων συνθηκών για τη βελτίωση της λειτουργικότητας του δημόσιου χώρου, εντάσσεται η ανακατασκευή από συνεργεία του Δήμου Κατερίνης, της οδού Μητροπολίτου Κοϊδάκη από το ύψος της οδού Παρθενίου Βαρδάκα έως και τη νέα πλατεία.

Παράλληλα, με την ανακατασκευή γίνεται αποκατάσταση πάσης φύσεως φθορών και βλαβών για την καλύτερη απορροή των ομβρίων υδάτων.

Στο τελικό στάδιο του έργου, το οποίο αναμένεται να ολοκληρωθεί έως το τέλος της εβδομάδας, θα γίνει επίστρωση με κυβόλιθους, με τη χρήση υλικών φιλικών προς το περιβάλλον. Με το πέρας των προγραμματισμένων παρεμβάσεων και την τελική διαμόρφωση του δρόμου αναμένεται να εξυπηρετείται η άνετη πρόσβαση και η ασφαλής κίνηση των κατοίκων.
Επιπλέον, ανάλογες παρεμβάσεις θα γίνουν το αμέσως προσεχές διάστημα και στις υπόλοιπες οδούς πρόσβασης στην πλατεία Δημοκρατίας.
Όπως επισημαίνει σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης: «Το έργο αναβαθμίζει τη λειτουργικότητα, διευκολύνει την προσβασιμότητα και τη χρήση από τους κατοίκους της περιοχής, ενώ αναδεικνύει περαιτέρω την αισθητική ανάπλαση της πλατείας Δημοκρατίας».
Αξίζει να σημειωθεί, ότι, σε εξέλιξη είναι έργα του Τεχνικού Προγράμματος, τα οποία αφορούν την καθημερινότητα και βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων τόσο στο κέντρο, όσο και στην περιφέρεια του Δήμου Κατερίνης.

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.