Οι νικητές του CEN/JA GREECE Θεσ/νίκης ΄18 & η "πρωτιά" του ΕΝΕΓΥΛ Κατερίνης & των ειδικών σχολείων
Του δημοσιογράφου Νίκου Κολίτση


Οι νικητές του Διαγωνισμού Εικονικής Επιχείρησης του CEN/JA Θεσσαλονίκης 2018 είναι το ΓΕΛ Ποδοχωρίου Καβάλας, το 28ο ΓΕΛ Θεσσαλονίκης (Τούμπας) και το Αρσάκειο Θεσσαλονίκης (στις κατηγορίες "Καλύτερο περίπτερο", "Καλύτερο προϊόν" και "Καλύτερη επιχείρηση", όπως ανακοινώνονται από την υπεύθυνη του...

προγράμματος, Ελίζα Παυλίδη, με τη Μαρία Γιαννέτου στην παρουσίαση), στην τελετή λήξης της εντυπωσιακής διοργάνωσης στο Mediterranean Cosmos (27-4-2018). Ιδιαίτερη και ξεχωριστή μνεία γίνεται στην εντυπωσιακή, αριθμητικά και ποιοτικά, συμμετοχή των ειδικών σχολείων από τη Βόρεια Ελλάδα, με το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο & Λύκειο Κατερίνης, να καταγράφει ακόμα μία πανελλαδική πρωτιά, όντας το πρώτο και το μοναδικό ειδικό σχολείο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, στην κατηγορία των Ενιαίων Ειδικών Επαγγελματικών Γυμνασίων & Λυκείων στη Βόρεια Ελλάδα και μάλιστα σε σύμπραξη με τα Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια Πλάτων (της Κατερίνης), με μία καινοτόμα ψηφιακή εφαρμογή για την πόλη της Κατερίνης και τα αξιοθέατά της, ειδικά προσαρμοσμένη και σε ειδικές ομάδες πληθυσμού, με προβλήματα ακοής και δυσκολίες ανάγνωσης! 

Θερμά συγχαρητήρια στους νικητές, σε όλους τους συμμετέχοντες και πάνω απ' όλα στα ειδικά σχολεία για την προσπάθειά τους!


Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.