Πρόσκληση 1ου, 2ου και Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. Κατερίνης.Σας προσκαλούμε στην έκθεση του 1ου, 2ου και Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. Κατερίνης που θα γίνει στην Αστική Σχολή Κατερίνης, στις 2,3 και 4 Μαΐου.... Στην έκθεση θα παρουσιαστούν οι τομείς και οι ειδικότητες των ΕΠΑ.Λ., έτσι ώστε οι μαθητές, οι γονείς και οι πολίτες της Κατερίνης να έχουν την δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά τα σχολεία, τις ειδικότητες και τις προοπτικές που προσφέρουν.

Η έκθεση θα λειτουργήσει 9:30 – 13:30 και 18:00 – 20:30


Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.