''Η Διασωστική Ομάδα Πιερίας στην 11η Πανελλαδική Ποδηλατοπορεία''Κυριακή 13 Μαΐου 2018 η Ποδηλατική Από - Δράση Πιερίας διοργάνωσε την 11η Πανελλαδική Ποδηλατοπορεία....


Πρόκειται για μια πανελλαδική δράση η οποία έχει κερδίσει τη στήριξη του κοινού, καθώς ο αριθμός των συμμετεχόντων ήταν αρκετά μεγάλος. Η έναρξη της Ποδηλατοπορείας έγινε από την Πλατεία Ελευθερίας με κατεύθυνση την Παραλία Κατερίνης. Η λήξη αυτής της όμορφης δράσης ολοκληρώθηκε με την επιστροφή των συμμετεχόντων στην Πλατεία Ελευθερίας.

Ο βασικός στόχος της παραπάνω εκδήλωσης ήταν και είναι η επιτακτική και αναγκαία απόδοση προτεραιότητας στα ποδήλατα και κατ’ επέκταση στους ποδηλάτες, τόσο στον αστικό, όσο και στον υπεραστικό ιστό. Γι’ αυτό και τα βασικά μηνύματα της εκδήλωσης ήταν η βελτίωση και αναθεώρηση του Κ.Ο.Κ., καθώς και η καλύτερη οδική ασφάλεια και η δημιουργία ουσιαστικών υποδομών προς τους ποδηλάτες.

Είναι δεδομένο πως το ποδήλατο είναι το μεταφορικό μέσο που σέβεται το περιβάλλον, τον πλανήτη, τον άνθρωπο και τη ζωή. Για το λόγο αυτό η Διασωστική Ομάδα Πιερίας παρευρέθηκε με χαρά και προθυμία στην εκδήλωση - δράση και παρείχε την υγειονομική κάλυψη καθ’ όλη τη διάρκεια της Ποδηλατοπορείας.

Η Διασωστική Ομάδα Πιερίας εκφράζει θερμά συγχαρητήρια, τόσο στους διοργανωτές και στις διοργανώτριες της Ποδηλατοπορείας, όσο και στους συμμετέχοντες - συμμετέχουσες.

ΟΔΗΓΟΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.