Δυναμικό παρών στην 11η Πανελλαδική Ποδηλατοπορεία της Ποδηλατικής Από-Δρασης Πιερίας
Εκατοντάδες ποδηλάτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Ποδηλατικής Από-Δρασης Πιερίας και συμμετείχαν στην πανελλαδική ποδηλατοπορεία που διοργάνωσε ο σύλλογος για όγδοη συνεχή χρονιά στην Κατερίνη.
Κάνοντας τη διαδρομή Κατερίνη – Παραλία – Κατερίνη, έστειλαν το μήνυμα για την ανάγκη κατασκευής ποδηλατοδρόμων και προώθησης της χρήσης του ποδηλάτου εντός και πέριξ της πόλης.

Μικροί και μεγάλοι, όσοι συμμετείχαν στη διοργάνωση, ανανέωσαν το ραντεβού τους για του χρόνου, με την ελπίδα η επόμενη πανελλαδική ποδηλατοπορεία να βρει την Κατερίνη με ένα εκτεταμένο, άρτιο και λειτουργικό δίκτυο ποδηλατοδρόμων.
Ο σύλλογος εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες στη Διασωστική Ομάδα Πιερίας για τις εθελοντικές υπηρεσίες υγειονομικής κάλυψης που παρείχαν, τα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια ΠΛΑΤΩΝ και την εταιρία TSIALOS για τα οχήματα συνοδείας που διέθεσαν, αλλά και τον φωτογράφο Νίκο Καργιώτη για την φωτογραφική κάλυψη.Ιδιαίτερες ευχαριστίες προς την Τροχαία Κατερίνης που, όπως σε κάθε ποδηλατοπορεία, έτσι και φέτος, συνέδραμε για την ασφαλή διεξαγωγή της.

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.