Ολοκληρώθηκε στην Κατερίνη η 2η Διεθνική Συνάντηση των Εταίρων του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Erasmus+ SPORT

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας και ο Αθλητικός Σύλλογος Αστερίας, στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Erasmus+ SPORT με τίτλο “Nautilius”, στο οποίο συμμετέχουν ως εταίροι, διοργάνωσαν την 2η Διεθνική Συνάντηση των Εταίρων του Προγράμματος, η οποία έλαβε χώρα στην Κατερίνη από 09-05-2018 έως 11-05-2
018.
Οι πρώτες δύο ημέρες της Συνάντησης ήταν αφιερωμένες στην υλοποίηση του 1ου Εργαστήριου του “Nautilius’’ με θέμα «Η άθληση στο σχολείο: Ο ρόλος της εκπαίδευσης στην προώθηση της κολύμβησης ως μέσο κοινωνικής ενσωμάτωσης των ατόμων με ειδικές ικανότητες»

Την Τετάρτη, 09-05-2018 στις εγκαταστάσεις του Α.Σ. Αστερίας, η Διεύθυνση Β/θμιας Εκπ/σης Πιερίας και ο Αθλητικός Σύλλογος Αστερίας παρουσίασαν τις καλές πρακτικές που εφαρμόζουν σε σχέση με το θέμα του Εργαστηρίου και δύο πρακτικά μαθήματα κολύμβησης. Επίσης συμμετείχαν ως παρατηρητές, εκπρόσωποι από σχολικές μονάδες της Πιερίας, προκειμένου να προωθηθεί η ανταλλαγή απόψεων και ιδεών στα πλαίσια του θέματος του Εργαστηρίου.
Την Πέμπτη, 10-05-2018 στα Γραφεία της Διεύθυνση Β/θμιας Εκπ/σης Πιερίας οι υπόλοιποι εταίροι, Associazione APDV Murgano από την Ιταλία και ο εταίρος από την Τουρκία, Edirne Youth and Supporting Disabled Association παρουσίασαν τις καλές πρακτικές τους πάνω στο θέμα του Εργαστηρίου. Στην συνέχεια τα μέλη της κοινοπραξίας συγκέντρωσαν το υλικό του Εργαστηρίου το οποίο θα αποτελέσει και το σχετικό κεφάλαιο του Οδηγού των Καλών Πρακτικών που θα είναι και το παραγόμενο προϊόν του Προγράμματος Nautilius και θα παρουσιαστεί σε τοπικό σεμινάριο που θα διοργανωθεί το Σεπτέμβριο του 2018.
Η Παρασκευή, 11-05-2018 ήταν αφιερωμένη στην υλοποίηση του 2ου Management Meeting του Προγράμματος, η οποία έγινε στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας. Κατά τη διάρκειά του οι εταίροι αξιολόγησαν την πρόοδο του Προγράμματος και την διοργάνωση του 1ου Εργαστηρίου και του 2ου Management Meeting.
Με το πέρας των εργασιών του 2ου Management Meeting, η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας και ο Αθλητικός Σύλλογος Αστερίας, διοργάνωσαν επίσκεψη στο Λιτόχωρο, προκειμένου οι ξένοι εταίροι να βρεθούν στον Όλυμπο.
Η 3η Διεθνική Συνάντηση των Εταίρων του Προγράμματος, θα διοργανωθεί από τον Κολυμβητικό Σύλλογο Associazione APDV Murgano, στην Έννα της Σικελίας από 18-11-2018 έως 22-11-2018 και το 2ο Εργαστήρι του Προγράμματος θα έχει ως θέμα την «Σωματική και Πνευματική Ευεξία μέσω της Κολύμβησης».
Το εν λόγω πρόγραμμα πραγματοποιείται με τη συγχρηματοδότηση του Προγράμματος Erasmus+ της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.