ΖΗΤΟΎΝΤΑΙ 2 ΚΟΠΕΛΕΣ
Από τον Τουριστικό Οδηγό Μακεδονίας και το περιοδικό Exodos (fb: Pieria Day and Night, Larisa Exodos, Veria-giannitsa Exodos) ζητούνται 2 νέες κοπέλες από 18-22 ετών, με πολύ καλή γνώση των κοινωνικών μέσων δικτύωσης (facebook, instagram), με ευχάριστη προσωπικότητα, μεγάλη άνεση στην επικοινωνία και πολύ καλής εμφάνισης για τους μήνες Ιούνιο-Ιούλιο (συνολικές αποδοχές 800€). Παρέχεται εκπαίδευση, δωρεάν διαμονή και σίτιση.

Αποστολή βιογραφικού με 2 φωτογραφίες: citymediakaterini@gmail.com

Υπεύθυνη επικοινωνίας και προσωπικού Μύτηλη Θεοδώρα
Πληροφορίες 6957354561

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.