ΔΥΟ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΟ ΠΙΕΡΙΑΣ. ΧΡΥΣΗ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΟΥΡΤΗ (4ο ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ) ΚΑΙ ΧΑΛΚΙΝΟΣ Ο ΣΩΤΗΡΗΣ ΝΑΣΤΟΣ (ΛΥΚΕΙΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ)
ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ ΛΥΚΕΙΩΝ


ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ Μεγάλη επιτυχία για τον Νομό Πιερίας το 4ο Γενικό Λύκειο Κατερίνης το Γενικό Λύκειο Λιτοχώρου και τον Ναυτικό Όμιλο Κατερίνης, στους Πανελλήνιους Αγώνες Κωπηλασίας Λυκείων Σχολ. Έτους 2017-2018, που πραγματοποιήθηκαν την Δευτέρα 30/4 στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο στο Σχινιά και περιελάμβαναν τα αγωνίσματα του σκιφ, διπλού σκιφ και δικώπου μαθητών και μαθητριών Λυκείων. Από...το Νομό Πιερίας συμμετείχαν 4 αθλητές οι Νάστος Σωτήρης (ΓΕΛ Λιτοχώρου), Καριπίδης Σάββας (5ο ΓΕΛ Κατερίνης), Κούρτη Κατερίνα (4ο ΓΕΛ Κατερίνης) και Παπανάκος Δημήτρης (4ο ΓΕΛ Κατερίνης), όλοι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης που παραχώρησε το αθλητικό υλικό και μερίμνησε για τη μεταφορά των αθλητών και των σκαφών.


Συγκεκριμένα η χρυσή Βαλκανιονίκης Κούρτη Κατερίνα μαθήτρια της Α Λυκείου του 4ου Γενικού Λυκείου Κατερίνης και αθλήτρια του Ν.Ο.ΚΑΤ κατέλαβε την πρώτη θέση στον τελικό του 1Χ ΣΚΙΦ μαθητριών και το χρυσό μετάλλιο, σε έναν αγώνα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς είχε να αντιμετωπίσει ικανές αθλήτριες Β και Γ Λυκείου. Ο επίσης Βαλκανιονίκης και Πανελληνιονίκης Νάστος Σωτήρης μαθητής της Β Λυκείου του Γενικού Λυκείου Λιτοχώρου και αθλητής του Ν.Ο.ΚΑΤ κατέλαβε την τρίτη θέση στον τελικό του 1Χ ΣΚΙΦ μαθητών και το χάλκινο μετάλλιο. Στο ίδιο αγώνισμα (1Χ σκιφ μαθητών) συμμετείχαν και οι μαθητές της Α Λυκείου Καριπίδης Σάββας (5ο ΓΕΛ) και Παπανάκος Δημήτρης (4ο ΓΕΛ), που παρά τη μεγάλη αγωνιστικότητα που επέδειξαν δεν κατάφεραν να προκριθούν στον τελικό.

Οι 4 αυτοί αθλητές πλαισιωμένοι και από την Ολυμπιονίκη του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης Κατερίνα Νικολαΐδου συμμετείχαν τις αμέσως προηγούμενες ημέρες στον Δεύτερο Αγώνα Αξιολόγησης που διοργάνωσε η Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία το Σαββατοκύριακο 28-29/4 στο Ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά με στόχο τη στελέχωση της Εθνικής Ομάδας Κωπηλασίας Ανδρών Γυναικών Νέων και Εφήβων Νεανίδων. Η εμφάνιση της αποστολής του ΝΟΚΑΤ στον αγώνα αξιολόγησης ήταν πολύ ικανοποιητική με την Νικολαΐδου να τερματίζει στην πρώτη θέση σε όλες τις κούρσες που συμμετείχε.
Το Δ.Σ. Του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης συγχαίρει τους αθλητές του για τις επιτυχίες και την καλή αγωνιστική εμφάνιση και τους εύχεται καλή συνέχεια και καλή πρόοδο.
Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.