Στα χέρια της ΕΛΑΣ 4 αρχηγικά μέλη της σπείρας με τα παράνομα φάρμακα
Μια εταιρία "φάντασμα", νοσηλεύτριες σε δημόσιο νοσοκομείο που έκλεβαν αντικαρκινικά φάρμακα, γιατροί που συνταγογραφούσαν παράνομα, φαρμακείο χωρίς καν άδεια λειτουργίας και εκατομμύρια ευρώ κέρδη αποτελούν το μεγάλο κύκλωμα παράνομων φαρμάκων που τα μέλη του θησαύριζαν σε βάρος του ελληνικού κράτους και κάτω από τη μύτη διοικήσεων.


Η οικονομική αστυνομία έχει ήδη στα χέρια της τέσσερα αρχηγικά μέλη της σπείρας και ανάμεσά τους τον άνθρωπο που έπαιζε τον κεντρικό ρόλο στο μεγάλο κόλπο, ο οποίος είχε στήσει μια εικονική εταιρία στη μέση Ανατολή και έκανε εικονικές εισαγωγές φαρμάκων «φαντάσματα» που δεν έφταναν ποτέ στη χώρα.


Μόνο που αυτά τα φάρμακα ήταν από τις αποθήκες νοσοκομείου τα οποία έκλεβαν νοσηλεύτριες και μετά, με μεταφορικές εταιρίες, το κύκλωμα τα διοχέτευε σε νοσοκομεία της κεντρικής Ευρώπης, όπου η τιμή του φαρμάκου είναι τριπλάσια.

Σύμφωνα με το σχέδιο της σπείρας, οι νοσηλεύτριες έμπαιναν στην αποθήκη με τα αντικαρκινικά φάρμακα για να παραλάβουν δυο ή τρία φάρμακα και να χορηγήσουν στον ασθενή, μόνο που εκείνες έπαιρναν τις συσκευασίες αλλά χορηγούσαν μόνο τη μια, οι υπόλοιπες έφευγαν για τις αποθήκες της συμμορίας και μετά για το εξωτερικό.

Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.grΔημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.