Το 5ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης στο 10ο Μαθητικό Συνέδριο Πληροφορικής στο Ίδρυμα «ΝΟΗΣΙΣ» Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας
Το Μαθητικό Συνέδριο Πληροφορικής είναι θεσμός που φέτος συμπληρώνει δέκα χρόνια ζωής, εξελίσσεται κάθε χρόνο σε μια γιορτή υψηλής τεχνολογίας και καινοτομίας που αναδεικνύει τις φιλότιμες προσπάθειες των μαθητών με την υποστήριξη των δασκάλων τους και του σχολείου.Οι εφαρμογές που παρουσίασαν οι μαθητές του 5ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης με την υποστήριξη και καθοδήγηση του εκπαιδευτικού πληροφορικής Πασαλίδη Στυλιανό και τον εκπαιδευτικό αγγλικής γλώσσας Παπαδόπουλο Θεόδωρο είχαν θεματολογία που συγκέντρωσε το ενδιαφέρον των μαθητών της ΣΤ΄ τάξης δίνοντας ένα δυναμικό παρόν.

Ευχαριστούμε την οργανωτική και επιστημονική επιτροπή της Περιφερειακής Διεύθυνσης Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας και την Διεύθυνση Α/θμιας Εκπαίδευσης Πιερίας που μας έδωσαν τη δυνατότητα να συμμετέχουμε και να παρουσιάσουμε τις εργασίες των μαθητών, καθώς και το 15ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης που συμμετείχαν επίσης με ενδιαφέρουσες πρωτοπόρες εργασίες. Οι μαθητές της ΣΤ΄ τάξης παρουσίασαν τρεις ερευνητικές εργασίες projects, e-posters, επίσης παρακολουθήσαμε αξιόλογα workshops και ξεναγηθήκαμε στους θαυμάσιους χώρους του κέντρου «ΝΟΗΣΙΣ». Στο συνέδριο παρευρέθησαν η δασκάλα της ΣΤ΄ τάξης Τουλίκα Μαρία, ο εκπαιδευτικός της πληροφορικής Πασαλίδης Στυλιανός, ο εκπαιδευτικός της αγγλικής γλώσσας Παπαδόπουλος Θεόδωρος και ο διευθυντής του σχολείου Τσακιρίδης Βασίλης.

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.