Τελετή λήξης του 5ου ηλεκτρονικού διαγωνισμού διηγήματος της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας

Το Σάββατο 12 Μαΐου 2018 στις 7:30 το απόγευμα πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης του 5ου Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού Διηγήματος της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης.
Κατά την τελετή απονεμήθηκαν βραβεία και δώρα στους νικητές από τα μέλη στης συντονιστικής και κριτικής επιτροπής του διαγωνισμού: Εύα Ανδρουλιδάκη, Θεόδωρο Δημητριάδη, Σοφία Ελευθεριάδου, Σίσσυ Ζερβουδάκη, Ευγενία Κορτσάρη, Ειρήνη Παξιμαδάκη, Παναγιώτη Τριανταφυλλίδη, Ηλία Τσολακίδη και Σοφία Χαριτοπούλου.

Τα βιβλία που δόθηκαν φέτος ως έπαθλα στους νικητές του διαγωνισμού ήταν προσφορά του εκδοτικού οίκου ΨΥΧΟΓΙΟΣ, καθώς και του βιβλιοπωλείου ΙΑΝΟΣ στη Θεσσαλονίκη.
Πολλοί επισκέπτες προσέφεραν τρόφιμα και φάρμακα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο και Φαρμακείο της ομάδας. Στην αίθουσα της “Παραμυθούπολης” μέλη της επιτροπής διάβασαν αποσπάσματα από τα διηγήματα που διακρίθηκαν στον διαγωνισμό, ενώ οι συγγραφείς μίλησαν για την εμπειρία τους στη διαδικασία συμμετοχής στον διαγωνισμό και ευχήθηκαν στην ομάδα να συνεχίσει το πολυσχιδές έργο της. Ιδιαίτερη μνεία έγινε στους μικρούς συγγραφείς, στους δασκάλους και φιλολόγους που ωθούν τους μαθητές τους στη δημιουργική γραφή, καθώς και στις μητέρες των παιδιών λόγω και της ημέρας (δεύτερη Κυριακή του Μάη, γιορτή της μητέρας).

Στη συνέχεια, στην ανθισμένη αυλή του Καπνικού Σταθμού, οι επισκέπτες -πολλοί από τους οποίους ήρθαν από άλλα μέρη της χώρας- είχαν τη δυνατότητα να προμηθευτούν τον 5ο τόμο με τη συλλογή των 18 διηγημάτων που διακρίθηκαν στον φετινό διαγωνισμό (εκτύπωση-βιβλιοδεσία: Κέντρο ψηφιακών εκτυπώσεων “Φωτοκύτταρο”), να κεραστούν από τον “καφενέ” και το “φουρνί”, και να γνωριστούν και να κουβεντιάσουν μεταξύ τους και με τα μέλη της ΕΟΔΝΠ.
Οι τόμοι των προηγούμενων διαγωνισμών είναι ήδη διαθέσιμοι στην ιστοσελίδα της ομάδας: otoposmou.gr, στο λήμμα: Διαγωνισμός διηγήματος, όπου μπορεί ο καθένας να τους διαβάσει ηλεκτρονικά (σε μορφή e-book).
Ο Καπνικός Σταθμός Κατερίνης, “Σταθμός γραμμάτων και τεχνών” στην πόλη μας, καλεί όλους να κάνουν μια “στάση” στη φιλόξενη αυλή του και να συμμετέχουν στις δράσεις του!


Οι λέξεις είναι σαν τα σκάγια.
Ποιες βρίσκουνε το στόχο τους
ποιες δεν τον βρίσκουν.
Δε φταίει πάντα ο κυνηγός.
Συλλογές φωτογραφιών:
https://pierikialithia.blogspot.gr/2018/05/541diigimavraveusi.html
https://photos.app.goo.gl/2Nh5qVBQZmNHnYhH8


Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.