Αλμυρή τάρτα με κολοκυθάκια και μπέικον





Υλικά

Έτοιμη ζύμη για τάρτες

2 κολοκυθάκια

100 γραμμάρια μπέικον σε κύβους

100 γραμμάρια κίτρινο τυρί

1 αυγό

50 ml γάλα

Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

Πλένουμε τα κολοκυθάκια και τα κόβουμε σε στρογγυλά κομμάτια. Σοτάρουμε το μπέικον στο τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο για μερικά λεπτά.

Σε ένα μπολ χτυπάμε το αυγό με το γάλα. Εν τω μεταξύ ανοίγουμε τη ζύμη και τη τοποθετούμε σε ένα ταψί.

Από πάνω ρίχνουμε τα κολοκυθάκια, το μπέικον και το τυρί και στο τέλος προσθέτουμε το γάλα με το αυγό. Ψήνουμε στο φούρνο για περίπου 20 λεπτά.


govastileto
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.